Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Halo Kielce

Kubalibry
    Guest

Halo Kielce

>I jak, odbylo sie spotkanie?Jesli tak to w ile osób sie spotkaliscie i jak bylo.A jezeli nie to kiedy sie widzimy?pozdro

Re: Halo Kielce

to ja wężu-zmieniłem logo.......... nie wiem co sie stoło ale nikt nie przyszedł w każdym razie nikogo nie widziałem.....

Hehe ja bylem gdzies okolo 18:05 moze sie nawet widzielismy (stal tam jakis chlopak z 2 dziewczynami) i jeszcze jeden taki grubszy czekal na dziewczyne dobrze ze wziolem dwoch kumpli z soba to przynajmniej z nimi sie napilem i pogadalem, myslalem ze poprostu nikogo nie bylo ale teraz to sam juz niewiem...

Nastepnym razem to zainteresowanym swoje zdjecie wysle szoda ze nie mialem do Ciebie numeru na komorke, mam nadzieje ze tym razem wypali powiedzmy 25.09?

25.09 to sobota? Akurat zjadę do Kielc

Szpaq podałbyś mi do siebie nr. na kom. wtedy następnym razem nie będzie kłopotu ........................a więc kto sie pisze na spotkanie 25.09 bareska godz.18 niech potwierdzi swoją obecność.

Jesli przedtem byles Wezem to dzwoniles juz raz do mnie
    600917709

Poswiecilem i moje zdjecie jest w profilu nie jest najlepsze bo lapalem je kamerka internetowa :-)

Gdzie jest ten bar, i dokładnie kiedy, tzn czy 25. 09 to ostateczny termin???

Nic już nie wiem

Uprawnienia umieszczania postów