-
WOLNE MIEJSCA DO HAMM....
tylko dobrych kierowcow poszukuje na wspolny wyjazd i jako kierowce na zmiane....
-
Re: WOLNE MIEJSCA DO HAMM....
Mamy możliwość wyczarterowania WV bus diesel z Krakowa 8osób + kierowca
koszt wyjazdu (paliwo-opłata za wynajęcie busa + UWAGA! w cenie wejściówka na giełdę) to 350zł/os
Po drodze zbieramy chętnych z okoloc Katowic, Opola i Wrocławia
Może dołączysz do nas?
-
A dla tych z Wrocka cena ulegnie obnizeniu? W koncu 300km mniej.
-
Z Wrocławia? Sułek - masz jeszcze jedno wolne miejsce?
-
Przepraszam ja nie w temacie czy jest jakaś impreza w HAMM w niemczech jak tak to gdzie mam tam rodzine i chętnie im dam znać zeby mi coś kupile (prosze o adres)
-
Dzieki za propozycje, jednakze wolalby jechac samochodem. Proponoiwana cena nie jest zbyt zachecajaca szczerze mowiac jest bardzo wysoka jak na diesla i na busa, no i powiedzmy sobie szczerze nie ejst to szybki srodek lokomocji.
Wejsciowka na gielde to 35zl, a jadac moim samochodem przy silniku 3.2 litra bezyna cena wychodzi mi nieco nizsza no i sadze ze wygodniej moze byc....
Ale dzieki wielkie za propozycje.
-
A ergo będziesz może przywoził młode blondi??? Bo jeśli tak to bym może się skusił na jedną. Tylko teraz myślę jak by tu kasę na nią zdobyć...
-
Mam pytanie do Pana Sułowskiego. Otóż, kiedy organizowana jest giełda w Hamm i czy są jeszcze wolne miejsca?
Pozdrawiam!!!
-
-
nie wiem co bede przywozil, nie nastawiam sie na zakupy na handel, raczej tylko dla siebie konkretne zamowione sztuki.
jak cos potrzebujesz odezwij sie na gg, podaj tel i wysle ci stamtad sms z cena
Uprawnienia umieszczania postów