-
Wystawa w Jastarni
Czy ktoś może wie kto jest właścicielem tego bajzlu w Jastarni?
Byłem tam w sobotę i to co tam ujrzałem to przerasta ludzkie pojęcie, chętnie porozmawiałbym z właścicielem tej wystawy bo niestety chłopaczek który tam pilnował nie chciał udzielić takiej informacji. nawet nie chce mi się zbytnio na ten temat rozpisywać, bo naprawdę wyszedłem z tamtąd w ciężkim szoku.
Mam też prośbę do tego całego Pana z Salamandry czy jak on tam się zwie, że jeżeli tak bardzo troszczy się o losy zwierząt, w co niewątpie, to niech zrobi sobie wycieczkę do Jastarni i niech zobaczy te biedne zwierzaki w jakich warunkach są przetrzymywane i w jakim są stanie, między innymi są tam gatunki objęte Cites.
Naprawdę widziałem wiele, ale czegoś takiego jeszcze nie, jednym słowem koszmar.
-
Re: Wystawa w Jastarni
chodzi ci o wystawe w urzdzie miasta? zdenerwowałem sie głównie tym ze nie było skolopendr a pisało na plakatach ze są...
-
Tak o tą mi chodzi, no to chyba byłeś bardzo dawno jak tylko to Cię zbulwersowało
-
byłem koło 20 lipca , naprawde wtedy nie zauwazyłem ządnych rażących złych warunków , oczywiscie sytuacja mogła ulec zmianie , wystawa ogólnie najgorszą jaką widziałem nad morzem , dużo łądniejsze były na helu i we władysławowie , choc ta na helu była zdecydowanie najlepsza
-
rzeczywiscie z jastarni byla rozroba:/
-
w jastarni rzeczywiscie bylo fatalnie:/
-
Ja bylem na wystawie najniebezpieczniejsze pajaki i skorpiony swiata.Takich wystaw objazdowych jest w polsce sporo okolo 7.Ja znam wlascicieli 4 z nich zeczywiscie nic tam nie maja ciekawego(ja mam ciekawsze zwierzaki ale nie powiem bo co to kogo obchodzi:-) Ja osobiscie tych ludzi lubie bo im sprzedawalem zwierzaki 2 razy i zarobilem na tym sporo bo pojecia nie maja co w terrariach jest.Kolo byl zszokowany gdy usłyszal ze Androctonus bicolor jest jednym z najjadowitszych skorpionów na ziemi i ze jego Ld50 wynosi 1,21.A żeby bylo śmieszniej trzeba bylo mu dac prawie godzinny wyklad bo kolo nie slyszal w swoim zyciu co to jest Ld 50.Jesli ten kolo mial ze soba dzieciaka i i byl z mala broda to o tym samym czlowieku mowimy.Szok powiedzial mi że skorpiony i pajaki karmi tylko miesem a sklep ze swierszczami mial na przeciwko tej swoje burdelowatej wystawy.Chociaz tyle ze go zagadalem i nie musialem za bilet placic.
Uprawnienia umieszczania postów