-
Stoliki - Świętochłowice
niewiecie czy sa jeszcze wolne stoliki i do kogo się zgłaszać?
-
Re: Stoliki - Świętochłowice
do gieldy jest zleksza jeszcze poltorej miesiaca :P nie za wczesnie z tym postem??:>
-
no tak myslałem ale skoro na ostatniej nieźle braklowało miejsc to myślalem ze na przyszłą są już pewnie pozajmowane :P
-
miejsca było ostatnio dużo tylko na mniejszej sali
-
Hehe. Miejsce się znajdzie na pewno tylko że niekoniecznie tam gdzie by się chciało (było swego czasu o tym). Takie coś jak "brak miejsc" chyba nie ma szans się zdarzyć, bo w ostateczności można się rozłożyć wszędzie: na sali I, na sali II, na korytarzu a jakby było w miare ciepło to i przed budynkiem Chęć rezerwacji stołu najlepiej zgłaszać do pana Witolda "Dodiego" Plucika. Telefonu niestety nie znam bo ten z profilu (0 501 340 310) nie wiem czy obowiązuje.
-
Ten telefon jak i profil oraz nick -wszystko mojej żony i jaknajbardziej aktualne .
Rezerwacje za jakieś 2 tygodnie.
Pozdrawiam
Witold Plucik
Mój tel 601 30 87 67 ale rezerwacje najlepiej na plucik@poczta.fm
-
ok no to za 2 tygodnie ja wezme miejsce napewno bo gryzoni mam sporoooo....
-
Nie wiem dlaczego, ale pisze (już napisałem dwa e-maile) i jeszcze nie dostałem odpowiedzi co z zamówionym stolikiem itp. Czy coś się stało czy co? :/
-
Pewnie nic sie nie dzieje, z tego co wiem, meile do pp. plucik dochodza. Moze nie maja czasu kazdemu i wszystkim odpisac... Mi tez nie odpisali, a podobno naleze do mafii terrarystycznej... :>
-
Ale żeby znowu nie było tak, że zamówiłem już stolik wcześniej, a wogóle go nie dostane!!
Uprawnienia umieszczania postów