Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: po wykładzie terrarystycznym na WBiOŚ

po wykładzie terrarystycznym na WBiOŚ

Uwine sie z trescia z powodu pewnych problemow... a wiec, poza tym ze wyklad uwazam za udany, i oczekuje nastepnych dzialan zalązku Śląskiej Grupy Terrarystycznej, pragne sie dowiedziec (z czystej ciekawosci) kto byl jeszcze na wykładzie terrarystycznym w budynku Wydzialu Biologii i Ochrony Środowiska
    Temat moze glupi, ale dzisiaj jestem zupelnie nie podobny do siebie :/

Re: po wykładzie terrarystycznym na WBiOŚ

teraz mi sie przypomnialo... dobrze by bylo gdyby osoby posiadajace w tym czasie aparaty cyfrowe zapodaly tutaj fotki lub linki do takowych z w/w. wykladu

ja byłem. Taki małolat za Awikularią

Ja też byłem. Chyba po lewej od kolesia. Taki chłopaczek w czarnej bluzce, szarym dresie i prawie białych spodniach.

Fotki napewno będą, było kilka cyfrówek. Ja też byłem :-)

Hihi, ja tez bylam.

Chcialabym razem z mezem podziekowac za naprawde dobra robote w zorganizowaniu wykladu. Bylo ciekawie i w trakcie, i po. Mam nadzieje, ze Śląska Grupa Terrarystyczna niedlugo zaistnieje w pelni i ze bedzie wiecej wykladow, wykladowcow, spotkan i dzialania. Oby tak dalej!

Awikularia, bardzo podobał mi się twój wykład. A w sprawie śmietników to chyba się pani dogadała z panem Markiem :P

Szkoda tylko że nie było pana Biczyckiego , bo bardzo chciałem posłuchać o szyszynce

dane dt.warunków przetrzymywania zwierząt...

Tu jest link z danymi zaprezentowanymi przez Pana Marka Brachaczka, a którymi niektórzy byli zainteresowani. Gratulacje dla organizatorów za fajne spotkanie i podziękowania dla prelegentów.Niestety nie mogłem być na "imprezie nieoficjalnej" - małe dziecko w domu .
    http://www.mos.gov.pl/1akty_prawne/r...99.916_zal.pdf

Dziekuje w imieniu Ślaskiej Grupy Terrarystycznej wszystkim wykladowcom oraz tak licznej liczbie sluchaczy, prosze tez o uwagi, azeby nastepne wyklady byly coraz lepsze.

Uprawnienia umieszczania postów