Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Wystawa w Świnoujściu

Wystawa w Świnoujściu

Elo:-) jestem własnie w Świnoujściu i na promenadzie jest wystawa egzotycznych rybek itd. Jest też kilka ptaszników, modliszka, patyczaki, kilka węży, dwa skorpiony, waran i coś tam jeszcze. Więcej jest rybek... jednak 7zł za wstęp to zadużo, ale nie mogłem się powstrzymac gdy zobaczyłem Chromatopelme na plakacie któejk itak na wystawie nie było. Lepsza wystrawą są giełdy... ale tak tylko pisze żeby sie pochwalić

Pozdrowienia z Świnoujścia

Re: Wystawa w Świnoujściu

takiemu to dobrzez siedzi sobie nad morzem....... zimno tam?

od piąku dopiero jest słońce, a od wczoraj można sie opalać:] wystawa troche daremna pod kątem terrarystycznym, ale ryby które tam były byłe super (nemo itd:-). Różne płaszczki, mureny i inne piranie. Polecam dla akwarystów! wystawa będzie otwarta chyba do końca wakaji

Tony_666
    Guest

a wiesz może do kiedy,trwa ta wystawa?? ;-) i odpisz czy sie opłaca zapłacić tyle za to co sie tam można zobaczyć chodzi mi o(terrarystyke).Bo właśnie będe sie tam wybierał we czwartek,więc może tam zajde...dzięki.

Byłem również na tej wystawie, i powiem że nic ciekawego tam niema. 2 legwany zielone małe w malutkich terrariach i w tym jeden z utraconym ogonem, waran stepowy, gekon toke, kilka patyczaków, Lampropeltis getulus holbrooki (Podpisany jako Lampropeltis getulus), Pyton królewski, Połoz zbożowy, Psalmopoeus cambridgei, Brachypelma smithi, Brachypelma albopilosum i jeszcze kilka pająków. Jedyne co mi się z tej wystawy podobało to akwaria morskie i rekiny. Niepolecam wsumie tej wystawy (nazwijmy to tak). Za taką cene wstępu 8zł ulgowy, 10zł normalny nieopłaca sie tam wogle wejść chyba że ktoś interesuje się Akwarystyką to polecam. Te same zwierzaki zobaczycie w sklepie zoologicznym za darmo więc niewiem czy się opłaca. Aha i jeszcze bardzo dużo błedów jest w streszczonych opisach zwierzaków.

Uprawnienia umieszczania postów