Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 84

Wątek: spotkanie w Trzebini - relacja

Re: spotkanie w Trzebini - relacja

Tylko nie nerwowo

Morda zamknij mordę bo wcale nie powiedziałem że uważam się za wielkiego terrarystę. Niektórzy może wiedzą o kogo mi chodzi z tymi prawdziwymi terrarystami.

Czyli uważasz że młodzi terraryści są ciemni głupi itd. itp. jakbyś chciał to byś mógł sie od nas nauczyć dużo dużo więcej niż masz w tym swojim ... móżdżku tu chodzi o klimat o zabawe o ciekawe rozmowy a nie o wykłady na wykłady to moge jechać do Katowic bo loktok organizuje

daf, wiesz co, przesadzasz... najpierw dajesz nam do zrozumienia ze jestesmy "nieprawdziwi", a taki Rammstein, albo Morda ktoremu obrazliwie odpowiadasz maja ogromne doswiadczenie... prawdziwy terrarysta to nie ktos kto sprzedaje... starczy ze hoduje zwierzeta z pasja i wie o nich sporo i potrafi dowiadywac sie nowych rzeczy...

koniec klotni bo bedzie trzeba kasowac posty.

Dokładnie Daf. Ja nie mam podzaiłu na wielkich i małych terrarystów. A co do zlotu - nie było cie - nie wypowiadaj sie. Dobrze by było jakbyś już olał ten wątek. To ma być relacja ze zlotu a nie haja o "klasy" terrarystów.

Mi chodzi o to że ci terraryści którzy do Firleja przyjeżdżają to coś robią przynajmniej dla polskiej terrarystyki, a my tu co??? Siedzimy i zbijamy bąki.

A ty myślisz że my nic nie robimy gdyby nie było takich jak my nie byłoby takich jak Mantid Vorax Awi i inni wielcy terraryści (chyba twoje guru) ponieważ kto by od nich kupował co ???? po drugie chociaż gdyby mordy by nie było atrax nie radziłby sobie na subforum

dobra skonczcie juz...

Mantis co z fotkami?

Nie no z tego co czytalem to fajowo bylo, ja bym wpadl, ale nie moglem... jeszcze niepelnoletni wiec i tak bym sie piwa nie napil buahahahahha))))) nie no pogratulowac zabawy... A i daf przesadzasz o ciut

Nie no diabolo zrozumiesz o co mi chodzi jak przyjedziesz na Firlej.

Uprawnienia umieszczania postów