-
Re: spotkanie w Trzebini - relacja
Tylko nie nerwowo
-
Morda zamknij mordę bo wcale nie powiedziałem że uważam się za wielkiego terrarystę. Niektórzy może wiedzą o kogo mi chodzi z tymi prawdziwymi terrarystami.
-
Czyli uważasz że młodzi terraryści są ciemni głupi itd. itp. jakbyś chciał to byś mógł sie od nas nauczyć dużo dużo więcej niż masz w tym swojim ... móżdżku tu chodzi o klimat o zabawe o ciekawe rozmowy a nie o wykłady na wykłady to moge jechać do Katowic bo loktok organizuje
-
daf, wiesz co, przesadzasz... najpierw dajesz nam do zrozumienia ze jestesmy "nieprawdziwi", a taki Rammstein, albo Morda ktoremu obrazliwie odpowiadasz maja ogromne doswiadczenie... prawdziwy terrarysta to nie ktos kto sprzedaje... starczy ze hoduje zwierzeta z pasja i wie o nich sporo i potrafi dowiadywac sie nowych rzeczy...
koniec klotni bo bedzie trzeba kasowac posty.
-
Dokładnie Daf. Ja nie mam podzaiłu na wielkich i małych terrarystów. A co do zlotu - nie było cie - nie wypowiadaj sie. Dobrze by było jakbyś już olał ten wątek. To ma być relacja ze zlotu a nie haja o "klasy" terrarystów.
-
Mi chodzi o to że ci terraryści którzy do Firleja przyjeżdżają to coś robią przynajmniej dla polskiej terrarystyki, a my tu co??? Siedzimy i zbijamy bąki.
-
A ty myślisz że my nic nie robimy gdyby nie było takich jak my nie byłoby takich jak Mantid Vorax Awi i inni wielcy terraryści (chyba twoje guru) ponieważ kto by od nich kupował co ???? po drugie chociaż gdyby mordy by nie było atrax nie radziłby sobie na subforum
-
dobra skonczcie juz...
Mantis co z fotkami?
-
-
Nie no diabolo zrozumiesz o co mi chodzi jak przyjedziesz na Firlej.
Uprawnienia umieszczania postów