Strona 1 z 9 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 84

Wątek: spotkanie w Trzebini - relacja

spotkanie w Trzebini - relacja

Witam, wlasnie wrocilem ze spotkania w terrarystow w Trzebini...

Spotkanie trwalo od okolo 9 rano dnia 11 lipca do godziny 16 dnia 12 lipca...
    Toczyly sie rozmowy na tematy rozne, glownie terrarystyczne, wszystko nad czysciutkim zalewem

Zdjecia ze spotkania sa, i beda zaniedlugo na forum...

Spotkanie bylo extra, i na 100% nie jest to ostatnie z takich spotkan...

Wielkie podziekowania dla Rammsteina, ktory to wszystko zorganizowal

Jaxter
    Guest

Re: spotkanie w Trzebini - relacja

Też byłem i też jestem zadowolony.... Zlot udał się w 100%. Niczego nie brakowało, kiełbaski w kominku, czysty zalew w skałkach, wspaniałe towarzystwo i zimny browarek poprostu great....
    Rammstain DZIEKUJEMY CI

Diab ja cie zabije ja miałem walnąć topica wrrrr było super żałujcie że niebyliście było lepiej nawet od Firleja impreza porównywalna z atrakcyjnością była do giełdy. I nie jest tak jak kiedyś napisał pewien człowiek że trezebinia jest przereklamowywana. Fotki za niedługo będą na mojej stronie pamiętajcie fotki są by MANTIS i pare firia zrobiła i to by było na tyle jak mi sie coś przypomni to dopisze 3majcie się

Mantis, bylo "kto piersdzy wroci ten pisze" :P

Czekam na te zdjecia, beda mocne

P.S. robimy prawdopodobnie jeszce jeden taki zlot w te wakacje i zastanawiamy sie czy nie bedzie w gronie zamknietym kto nie był niech żałuje :P

Azmodan
    Guest

Na spotkaniu bylo rewelacyjnie, dawno tak nie popilem ;P . Teraz tylko czekac i zbierac pieniadze na nastepny zlot ;] .

Bracia nie piszcie nic o piciu bo jescze pomysla ze to była libacja
    Ciesze się ze wszystko sie podobało, postaram się aby następny zlot był lepszy...tutaj przyznaje ze na smierc zapnialem o kiljku sprawach. m.in. karimaty - obiecuje ze zalatwie jeszcze kilka niespodzianek na nastepny zlot. Ide spac. papa

no no kase trzeba zbierac

ale serio, nie moge sie kolejnego spotkania doczekac, chyba najlepsza imprezka tego roku jak dla mnie

A moze zrobimy spotkanie w tym miesiacu....na cały weekend ?

ja mam taki pomysł jak robimy spotkanie to pod koniec Śierpnia i na troche dłużej niż 2 dni taka jest moja propozycja

Uprawnienia umieszczania postów