-
Re: Giełda w Świętochlowicach
JA juz sie nieumiem doczekać na następna gielde. Coraz wiecej ludzi zaczyna sie nia Intresować przezco staje sie coraz leprza.
A co do miejsca to ustawcie stoliki w korytazu i nikt nie zostanie pominiety.
Pozdrawiam Pa
-
no gielda przerodzila sie juz w kultowa impreze i po prostu musi sie odbyc a zaintersowanie jest coraz wieksze, wiem bo z kazda gielda jedzie ode mnie coraz wiecej aut :]
-
jakbys poczytal archiwum to bys zobaczyl ze takie pytania jak kiedy nastepna gielda byly z milion razy...
-
a moze i były ale konkretnej odpowiedzi nie było a jakbys śledził archiwum to bys wiedzial co spieprzył Dejot !! A narąbane to nie wiem kto ale ja nie mam !!
-
-
Adamek od dziś jesteś moim bossem ty jakbys uwaznie czytal to bys zobaczyl ile razy sie wypowiadalem na tych tematach o dejocie..... ale jak to trafnie zauważyłeś: "jakbys śledził archiwum to bys wiedzial co spieprzył Dejot " Przepraszam cie ze nie "śledziłem archiwum" :P
P.S. Nie śledziłem archiwum bo nie wiem czy śledzić archiwum sie da :| (Byłem na bierząco z tematem wiec do archiwum patrzc juz nie musze i zadko sie zdaza ze zagladam w archiwum)
POZDRO!!!
-
http://terrarium.com.pl/forum/read.p...&i=3514&t=3323
dałem tego posta bo zwątpiłem po tej wypowiedzi !! a z tym tematem tez byłem na bieżąco :]
-
stary co to za linka dajesz.... nie masz pojęcia o co chodzi... wiesz ile było szuku zaraz po giełdzie. Ale najwyraźniej ty jestes na birząco tylko z tym jednym postem w którym tylko przez przypadek wspomnieli o dejocie. LoL stary nie chce mi sie dla ciebie w archiwum grzebac i pokazywac ci te tematy.... NARAX
P.S lepiej juz nic nie pisz bo nie masz pojecia o czym mowisz....
-
TEMATY czytałem na bieżąco !! Dejot to c.... która za brak zbytu zwaliła na organizatora, że niby w innej sali sprzedawał ...
PS. Koniec tematu !! czekam tylko aż ktoś napisze kiedy odbędzie się gielda
-
jak ktos bedzie wiedzial kiedy giełda to napisze!! tak trudno pojąć?? a cwaniak z ciebie... wypowiadasz sie tak o dejocie bo siedzisz sobie gdzies anonimowy za klawiaturką i udajesz pakera....
Uprawnienia umieszczania postów