Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Giełda w Świętochlowicach

Re: Giełda w Świętochlowicach

JA juz sie nieumiem doczekać na następna gielde. Coraz wiecej ludzi zaczyna sie nia Intresować przezco staje sie coraz leprza.
    A co do miejsca to ustawcie stoliki w korytazu i nikt nie zostanie pominiety.

Pozdrawiam Pa

no gielda przerodzila sie juz w kultowa impreze i po prostu musi sie odbyc a zaintersowanie jest coraz wieksze, wiem bo z kazda gielda jedzie ode mnie coraz wiecej aut :]

Kromms
    Guest

jakbys poczytal archiwum to bys zobaczyl ze takie pytania jak kiedy nastepna gielda byly z milion razy...

a moze i były ale konkretnej odpowiedzi nie było a jakbys śledził archiwum to bys wiedzial co spieprzył Dejot !! A narąbane to nie wiem kto ale ja nie mam !!

stfu noob's

Kromms
    Guest

Adamek od dziś jesteś moim bossem ty jakbys uwaznie czytal to bys zobaczyl ile razy sie wypowiadalem na tych tematach o dejocie..... ale jak to trafnie zauważyłeś: "jakbys śledził archiwum to bys wiedzial co spieprzył Dejot " Przepraszam cie ze nie "śledziłem archiwum" :P

P.S. Nie śledziłem archiwum bo nie wiem czy śledzić archiwum sie da :| (Byłem na bierząco z tematem wiec do archiwum patrzc juz nie musze i zadko sie zdaza ze zagladam w archiwum)

POZDRO!!!

http://terrarium.com.pl/forum/read.p...&i=3514&t=3323

dałem tego posta bo zwątpiłem po tej wypowiedzi !! a z tym tematem tez byłem na bieżąco :]

Kromms
    Guest

stary co to za linka dajesz.... nie masz pojęcia o co chodzi... wiesz ile było szuku zaraz po giełdzie. Ale najwyraźniej ty jestes na birząco tylko z tym jednym postem w którym tylko przez przypadek wspomnieli o dejocie. LoL stary nie chce mi sie dla ciebie w archiwum grzebac i pokazywac ci te tematy.... NARAX

P.S lepiej juz nic nie pisz bo nie masz pojecia o czym mowisz....

TEMATY czytałem na bieżąco !! Dejot to c.... która za brak zbytu zwaliła na organizatora, że niby w innej sali sprzedawał ...
    PS. Koniec tematu !! czekam tylko aż ktoś napisze kiedy odbędzie się gielda

Kromms
    Guest

jak ktos bedzie wiedzial kiedy giełda to napisze!! tak trudno pojąć?? a cwaniak z ciebie... wypowiadasz sie tak o dejocie bo siedzisz sobie gdzies anonimowy za klawiaturką i udajesz pakera....

Uprawnienia umieszczania postów