Witam
Z przyjemnościa informuję iż w dniach 06.08. - 11.08.2004 planowany jest zlot amatorów terrarystyki
Zapraszamy do udziału Wszystkich Chętnych
Zlot odbędzie się w ośrodku wypoczynkowym w Boguszycach k. Oleśnicy ( tj. około 30km od Wrocławia) o nazwie "RELAKS" - do dyspozycji są domki oraz pole namiotowe.
Okollica to bagniste tereny obfitujace w herpetofaunę Polski, grzybowe lasy, dobrze zarybiony akwen wodny (qrde... w zeszłym roku nie zdążyłem rozłożyć sprzętu a już Koleś wytachał szczukę... smakowało wszystkim, ale sam odpóściłem juz wędkowanie:/ co się będę ośmieszał po sukcesach innych??:P:>) i sporo atrakcji wieczornych jak i porannych (ałaaa... jak sobie przypomnę tamte poranki...:> )
Ponieważ w tamtych terenach spędziłem sporo czasu na wagarach - zapewniam, że "spacerek" w terenie bedzie tak jak i poprzednio - wyczerpujacy - jeżeli masz ochotę wziąść udział w imprezie - daj znać : curtus@terrarystyka.COM.pl
ZAZNACZAM !!! to nie ma byc spotkanie handlowe!!! poprzednim razem komus cos sie pomylilo i wparowal na zlot z towarem... mial PH, nie handluje sie w trakcie zabawy i typowo hobbystycznych rozmow o zwierzetach...
Tak wiec zapraszam PASJONATOW a nie handlarzy.
Pozdrawiam
Piotr Fraszczak CURTUS