Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: ZAPROSZENIE

ZAPROSZENIE

Witam
    Z przyjemnościa informuję iż w dniach 06.08. - 11.08.2004 planowany jest zlot amatorów terrarystyki
    Zapraszamy do udziału Wszystkich Chętnych
    Zlot odbędzie się w ośrodku wypoczynkowym w Boguszycach k. Oleśnicy ( tj. około 30km od Wrocławia) o nazwie "RELAKS" - do dyspozycji są domki oraz pole namiotowe.
    Okollica to bagniste tereny obfitujace w herpetofaunę Polski, grzybowe lasy, dobrze zarybiony akwen wodny (qrde... w zeszłym roku nie zdążyłem rozłożyć sprzętu a już Koleś wytachał szczukę... smakowało wszystkim, ale sam odpóściłem juz wędkowanie:/ co się będę ośmieszał po sukcesach innych??:P:>) i sporo atrakcji wieczornych jak i porannych (ałaaa... jak sobie przypomnę tamte poranki...:> )

Ponieważ w tamtych terenach spędziłem sporo czasu na wagarach - zapewniam, że "spacerek" w terenie bedzie tak jak i poprzednio - wyczerpujacy - jeżeli masz ochotę wziąść udział w imprezie - daj znać : curtus@terrarystyka.COM.pl

ZAZNACZAM !!! to nie ma byc spotkanie handlowe!!! poprzednim razem komus cos sie pomylilo i wparowal na zlot z towarem... mial PH, nie handluje sie w trakcie zabawy i typowo hobbystycznych rozmow o zwierzetach...

Tak wiec zapraszam PASJONATOW a nie handlarzy.

Pozdrawiam
    Piotr Fraszczak CURTUS

Re: ZAPROSZENIE

acha
    czyli JA, PLUCIK,RAFNOE,GERY ITP nie morzemy przyjechać bo jesteśmy handlarzami?

MataManX
    Guest

Przyjechać możecie ale nie możecie na zlocie handlować, swoją drogą dla mnie to jest troche bez sensu ja planuje zrobić w następnym tygodniu spotkanie którego elementem będzie mały handelek w końcu lepiej dać zwierze z ręki do ręki niż wysyłać.

Witam
    Ależ oczywiste jest iż będzie na zlocie pewnie wiele osób, które w jakiś sposób będą chciały połączyć "przyjemne z porzytecznym"... nikt nikomu nie jest w stanie zabronić zrobienia tam jakiegoś umówionego wcześniej interesu - poprostu jasno informuję iż zlot jest robiony jako spotkanie towarzyskie a nie giełda (jakoś nie uśmiecha mi się robienie z Oleśnicy drugich Świętochłowic... choć może i nawet mogło by to wypalić... tylko PO CHOLERĘ :P ) - jeżeli ktoś będzie mial wielką ochotę pohandlować - w niedzielę może sobie podjechać na targowisko do Wrocławia.

Vorax - byłeś w zeszłym roku i nie zauważyłem abyś zajmował się handlem (narozrabiać to narozrabiałeś ale coż, w taki sposób to raczej każdemu wolno po takich dawkach integratora )

Pozdrawiam
    Piotr Frąszczak CURTUS

Ale to raczej impreza seniorow :/ i szkoda ze tak daleko w glab Polski.

Spytam kumpla i jak będzie ładna pogoda,to może wpadniemy.Jest tam jakiś monopolowy?

to impreza bazalkoholowa ;-) jak wszystkie spotkanie terrarystyczne ;-)

A tam bezalkoholowa...Myslisz że kilkanaście osób lub kilkadziesiąt w ciągu paru dni i czasu wolnego od starych nie pójdzie napijać?Przecież 24h na dobe nie będzie terrarystyki.

Trzeba było być w Firleju wszyscy trzeźwi od świtu do świtu heheheheh

Uprawnienia umieszczania postów