Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Spotkanie

Spotkanie

cze co wy na to zeby zrobić ognisko "trzymaczy" pająków. Mozna się spotkać i pogadać zucajcie pomysly (gdzie) ja proponuje mazury albo centrum polski, albo zaglębie pajakowe Wroclaw :P co wy na to ale jak ktoś nie jest pewny to nie pisać ze tak niech piszą te osoby które przyjadą napewno.

pozdrawiam i zapraszam

i`am
    Guest

Re: Spotkanie

jak bedzie w centrum to wpadne;] np woj lodzkie:P

Jestem za - byle blisko Torunia, bo z podróżami i PKP to mam same nie miło wspomnienia.

Otaku

PS
    ale nie będziemy na nim piec pajonkoof, ino kiełbaski!? ^_________^

Rownie dobrze mozna pogadac na czacie a nie włóczyc sie po Polsce, kazdy powie beee beeee aaaa.I mozna sie rozejsc.

i`am
    Guest

ja tam jestem za tylko ze jak mam jechac na 2 koniec polski po to zeby zjesc kielbaske to mi sie nie kalkuluje;]

tak powie jakiś ch... który się nie rusza z przed kompa.Ja zyje aktywnie i lubie takie wypady.... a pozatym inaczej się gada na gg a inaczej na zywo. Kto chce to przyjedzie kto nie to nie jak wpadne z 8-10 osób to warto jechać

mozna jechaćna kilka dni/nocy takie wakacje ale to kwestja dogadania na priv.

i`am
    Guest

no spoko, tylko ze mnie na to nie stac;]

100 zl mozna skolować na transport kielbaske i nocleg w namiocie......dla chcącego nic trudnego więc jak ktoś chce to przyjedzie ni episzcie nie mam kasy jak nie masz to nie jedziesz tak samo jak z czasem ... ktoś pracuje 12h/dobę 7 dni w tygodnu ...... ogulnie piszcie kto przyjedzie

i`am
    Guest

dlatego tez pisze ze jak bedzie blisko to wpadne;]

Uprawnienia umieszczania postów