-
Harris załatwiony
Witam!
Od jakiegos czasu za prosba Sułka latam po knajpkach i szukam odpowiedniego miejsca.
Narazie NAJDOGODNIEJSZE warunki proponuje nam Harris!
1.Sala na 30 osob calutenka dla nas
2.Znizka na piwo. Spuszczaja nam z ceny 1 zl, moze malo, ale zawsze cos
Maja tam Okocimia i Carlsberg, nie chrzczone
3.Nic nie płacimy za rezerwacje, zasada obustronnego zaufania: Oni nam raz na miesiac sale, a my im obroty na barze
4.Mila obsluga
5.Nie ma dyskoteki
6.Nie rozpijaja mlodych
7.Nie ma glosnej muzyki, tylko spokojny, nikomu nieprzeszkadzajacy Jazz-ik...
8.Milo, fajnie, bilsko i przyjemnie
Jesli to nie pasuje, moge jeszcze poszperac, pare knajp sie zgodzilo, ale kaza placic za rezerwacje lub nie daja znizki na piwo ( a chodzi tam po 6-7 zl!!!)
Ja osobiscie jestem za Harrisem! A Wy?
-
Re: Harris załatwiony
A właśnie!
Wstep bedzie od 18, ale mozliwe bedzie stargowanie do 15, ale piwko tylko i wylacznie od 18. I numery ze ktos kupi mlodszemu odpadaja, bo nas z tamtad wy... walą - zarzadzenie menagera wewnętrznego. Wszystko sie da ludziska, trzeba tylko chciec, połazić i pogadac!
Harris bedzie dla nas najlepszy
-
wreszcie cos w krakowie...........
jeszcze jakby w biofilu byly pajaki regularnie a nei tylko czasami dorywczo.....
jakbym mial kase to bym otworzyl arachnofila
-
...najtrudniejszy pierwszy krok...
-
Re: Kraków ..
no jezeli poniezej 18 beda wpuszczac to spoko, a z piwem to wg mnie maja racje, i spotkania po wakacjach ??
pozdrowiania Agnieszka
-
spoko tylko gdzie ten harris jest dokladnie bo nigdy tam nie bylem aha i zalatwcie te wesciowki ponizej 18
-
Tylko prosze, zalatwcie zeby wpuszczali ponizej osiemnastki Z góry dziekuje
i dozobaczenia po Wakacjach w piatki u Harrisa
-
a pytal moze ktos w botanice czy mozna byloby takie cos zalatwic ... ?? w sumie duzo tam zieleni i bardzo mily klimacik, to jest na brackiej, nie wiem po ile tam piwo bo nie pijam, dyskotek tam nie urzadzaja typowe miejsce do posiedzenie i do pogadania
pozdrawiam Aga W.
Uprawnienia umieszczania postów