Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Kraków ..

Kraków ..

Nie dało by się czegoś zorganizować w Krakowie ... gdzieś w okolicach rynku głównego ?? Ja jestem jeszcze młody więc rodzice nie pozwalają na jakieś odległe wyjazdy. Odwiedziłem już wystawe tarantul (ptaszników) ul. Floriańska 18 11.05.2004, byłem również na wystawie ul. Krowoderska 21 21.03.2004. Ale szukam czegoś więcej, czegoś nowego .. biofil odwiedzam cotydzień .. czasami co dwa tygodnie.

Pozdrawiam

Re: Kraków ..

Niestety - narazie chyba nic nie będzie, jedyne co było to, to co wymieniłeś i DNI OWADA na AR. Wszystko musi być organizowane w miejscach zabitych dechami (->Świętochłowiece)

Po wakacjach ruszamy ze stałymi, comiesięcznymi spotkaniami w pubie U Harrisa na Rynku
    powiedzmy będą to Pierwsze Piątki Krakowskich Terrarystów...
    Zaczniemy za tydzień-dwa z pierwszym organizacyjnym spotkankiem, o którym oczywiście zawiadomimy na szanownym forum

Hmm, Te spotkania to całkiem fajny pomysł. Szkoda tylko że w Krakowie bo mam trochę daleko jak na regularne przyjazdy. Ale pomysł pierwsza klasa. Popieram.

Sułek u Harisa????????????????
    Przecie tam drogo jak fix i generalnie dziwna knajpa gralem tam troche wiec wiem

Nie lepiej sie w starym Porcie umawiac tanie piwko i w ogole Na 100% lepsza atmosfera

Kwestia jest otwarta - Kuba latał po całym Kraku i szukał knajpy gdzie w piątki wieczorem nie ma imprez tanecznych lub rezerwacji sal na wesela itp
    to wcale nie jest łatwe choć pozornie takim się wydaje załatwienie takiego lokalu ( a jest ich ponad 700 w samym obrębie Plant!!!)
    Jak dotychczas tylko Harris spełnia wymagane przez nas kryteria....

Ja mieszkam koło plant ... siedzę w knajpach prawie codziennie, ale tez trzeba wziąć pod uwagę to że do większości knajp wpuszczają po ukkończeniu 21 roku życia. Ja nie skończyłem jeszcze 18-tu. :/ Spotkania w piątek są praktycznie wykluczone (koncerty, karaoke, rezerwacje), inne dni odpowiadają jak najbardziej

Pozdrawiam

Na pewno uda się znaleść odpowiednie lokum.Trzeba tylko chcieć.

Szymon_czarodziej
    Guest

Byloby super!!
    Chyba bym mial jeszcze jeden powod zeby do Krakowa jezdzic regularnie!!
    Sułek, na poczatek propnuje grilla & ognisko przed sklepem. Jedyny warunek, kazdy przynosci swoje krzesło
    Bardzo zainteresowany Terrarystycznymi Wieczorami Piątkowymy jestem!

taaaa
    a pod koniec imprezy będziemy palić krzesła....))

Uprawnienia umieszczania postów