Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Poznań 3.07.2004

Mieszany widok

Poznań 3.07.2004

Wstępnie umawiamy sie na trzeciego lipca (sobota), tradycyjnie 16.00. Wstępnie, gdyz p. Grazyna jest w ciągłych rozjazdach (w ten weekend jej nie ma), ale mniejmy nadzieję, że termin wypali. Mam też nadzieję, że każdy będzie coś miał - mamy dwa tygodnie, więc jest czas, by pomyśleć nad jakims małym projekcikiem.

pozdrawiam
    Natalia

Re: Poznań 3.07.2004

Eh.. ja jakoś sam nie wiem... na czym to ma polegać..? Tzn. niby wiem co chciałym robić ale z drugiej strony to takie mało ambitne.. a jak słysze, że wy coś bedziecie przygotowywac.. to sam juz nie wiem :P Za mało o tym mówiliśmy

Piotr

Ale o co chodzi? Jakie projekciki?

Projekt to zbyt szumna nazwa. Chodzi o to, by każdy coś sobie założył i spróbował przeprowadzić to do końca np. że rozmnoży swoje zwierzęta, że rozbuduje terrarium itp. Żeby to udokumentował np. wszelkie przygotowania do rozmnażania ujęte w formie zapisów, zdjęc itp. Może komus cos z tego wyjdzie. Fajnie by było po prostu robic cos konkretnego.

Pozdrawiam
    Natalia

data mi odpowiada i sie pojawie tylko czy szlo by sie dogadac aby ktos np czekal na mnie na glogowskiej przy mcdonald i potem moim autem by pokierowal na te nowe zoo

Stare Zoo

Pozdrawiam
    Natalia

Hej hej
    A mozna tak sobie przyjsc na to spotkanie czy to jakis elitarny klub?
    Mam pare zwierzakow i chetnie poznalbym hodowcow z mojego miasta-czyli o 16 w starym zoo?tylko gdzie?przy bramie?

No jasne, że można O 16 przy kasach Starego Zoo. Tylko sprawdzaj proszę tutaj, bo spotkanie może byc odwołane.

Pozdrawiam

no to stare zoo i tak nie wiem jak dojechac a błądzić mi sie nie chce

Jak sie wczoraj dowiedzielismy jest w sobote spotkanie na 100%. Będziemy mieć tez gościa specjalnego w osobie Jojka, który akurat będzie w Poznaniu Dobrze by było tez jak zwykle przynieśc cos do pogryzania.

Pozdrawiam
    natalia

Uprawnienia umieszczania postów