-
Re: Amoże coś w Lubuskim????
Ja bym był za większym miastem typu zielona góra
1. Lepszy dojazd z wszystkich końców wojewudztwa
2. Więcej terrarystów na miejscu
3. Więcej knajp
-
Jeszcze jendo jak mamy coś na wymianę lub na sprzedaż ze zwierząt to piszmy co bo najłatwiej by było w ten sposób wzbogacić swoją kolekcje
Ja chętnie się pozbędę jaj Patyczaka indyjskiego oraz Achatin
-
Re: Amoże coś w Lubuskim????- MIEJSCE SPOTKANIA
myślę że najlepiej byłoby w Łagowie ,
1.jest jezioro,
2.knajpy też,
3.a napewno przyjemniejszy klimat niż w większych miastach
4. można wziąść namioty albo coś w tym stylu
5. a problemów z dojazdem też żadnych ( PKS tak samo z zielonej góry jak z gorzowa, 50-60 km w jedną stronę to też niezbyt wiele na 1-dniową jazdę)
6. w końcu jesteśmy z jednego województwa więc wybierzmy sprawiadliwe miejsce, żeby nikt nie był pokrzywdzony
pozdrawiam
-
z tym że do tego sprawiedliwego miejsca ja mam 70 km w lini prostej a do zielonej niecałe 30 więc obstaje przy zielonej
puki co więcej osób z tych które pojawią sie na spotkaniu ma bliżej do zielonej
-
Pomysl jacka20 z jeziorkiem nie jest taki zly.. zawsze lepiej posiedziec nad jeziorkiem niz w miescie, jednak ja akurat teraz nie mam kasy zeby sobie smigac busem po lubuskim, a na skromna wycieczke rowerkiem 60 km w jedna i 60 w druga tez niez a bardzo mam ochote. Wiec proponuje aby wiekszosc zadecydoala... wiekszosc bedzie za Lagowem.. postaram sie dostosowac.
-
Jestem jak najbardziej za tym żeby coś zorganizować w Lubuskim.Prponuję Łagów.Proszę o pozytywne rozpatrzenie wszystkiego co napisałem.Pozdrawiam wszystkich terrarystów w Lubuskim.Cześć
-
ja tam też jestem za Łagowem. Pozdrowionka dla wszystkich
-
ŁAGÓW, TYLKO ŁAGÓW!!!! Sprawiedliwość musi być
pozdrawiam
-
To dobry pomysł :-)
Ja mam na sprzedaż wylęg świerszczy sródziemnomorskich, Jakby ktoś był chętny to kontakt na gg
-
witam wszystkich
niestety nawet gdyby spotkanie miało być w Łagowie a nawet w gorzowie to w ciągu najbliższych 7 dni niestety nie daam rady się tam pojawić
pozdrowienia dla wszystkich którzy będą na spotkaniu
Uprawnienia umieszczania postów