-
Amoże coś w Lubuskim????
może ktoś wie coś o organizowanym spotkaniu w lubuskim, jeśli takie jest w planach?
pozdrawiam
-
Re: Amoże coś w Lubuskim????
Trzeba by było coś zorganizować już próbowaliśmy w zielonej ale nie za bardzo wyszło ja bym był za ustaleniem terminu potencjalnego spotkania na wakacjach np 3 lipca w zielonej górze trzeba by było tylko zorganizować cos chętnych żeby wypaliło ale ja jestem za i tym razem choćby ziemia miała pode mną płonąć to się pojawię
-
No za pierwszym razem to nie wypaliło, ale moze teraz. Termin mi pasuje. Przekażę komu trzeba.
-
okej ja zawsze chetny, nigdy zajęty, zawsze wolny......
-
Ale zauwzyłem, ze ty Jacekk20 jesteś z Gorzowa Wlkp. Większość ludu jest z Zielonej Góry i raczej tu będzie organizowane ( jak dojdzie do skutku ) spotkanie.
-
zielona góra !! je je je jeje
-
zielona góra , gorzów co za różnica byle tylko udało się ściągnąć paru chodowców, a 3 lipca mi też pasuje
pozdrawiam
-
to iluby było chętnych ??
można zrobić listę. no napewno ja, paszczur, matamanx, jacekk20, prawdopodobnie marian667 i ktoś może jeszcze przyjdzie.
-
Re: Amoże coś w Lubuskim????- MIEJSCE SPOTKANIA
no to tak: termin już wstępnie ustaliliśmy (tak myślę) na 3 lipca. a co do miejsca, to proponuję zamiast tak samo jak gorzów zanieczyszczonaj zielonej góry, coś mniej więcej po środku, żeby zadowolić jak największą liczbę ludzi. więc proponuję np:
Łagów nad jeziorkiem, albo jeziorko przy miejscowościach Lubrza lub Jordanowo.
myślę że to całkiem dobre miejsca, a z obu końców województwa mniej więcej taka sama droga, nikt nie powinien mieć pretensji że za daleko. żaden problem żeby dojechać nawet rowerkiem.
co o tym myślicie?
można wkrótce dać też oficjalną zapowiedź.
pozdrawiam
-
nie wiem czy będę się miał jakoś zabrać
Uprawnienia umieszczania postów