-
Re: Giełda w Warszawie?
Z Warszawy jest loko, mantid, P. Wielądek więc jest was już czworo. Jak się postuka to zapewne jeszcze ktoś wyjdzie z kokonu
-
-
Witam
Co do kosztów organizacyjnych, to myślę że nie będą aż takie wysokie. Ja sam mogę zainwestować pewną kwotę. Co do miejsca, myślę że będzie to właśnie jakaś szkoła lub Dom Kultury. Ja nie zamierzam zrezygnować. Już niedługo udam się do kilku miejsc popytać się czy udostępniom salę za pieniądze z wejściówek.
Ważną sprawą będzie rozreklamowanie giełdy, przydadzą się jakieś plakaciki porozwieszane przynajmniej po sklepach zoologicznych.
A co do frekwencji - myślę że jak ludzie przyjechali ze Szczecina do Świętochłowic to i do Warszawy przyjadą.
A co do jakiegoś spotkania bardziej towarzyskiego to po giełdzie mógł bym załatwić zniżkę, dla wszystkich którzy przyniesli by bilecik, w jednej z Warszawskich kawiarni.
-
Jak by co to ja oferuję swoją skromną pomoc .
-
Jak tylko znajdzie się sala na której będzie można na 100% zorganizować giełde, przyjmę każda pomoc w organizacji. Potrzebny będzie grafik który wykona wzory palkatów i pomoże w zrobieniu jakiejś stronki na której umiesczalibyśmy wszystkie Newsy na tremat giełdy. Spellcaster jeśli jesteś dobrym grafikiem to możesz spróbować projektować jakieś logo dla giełdy.
-
uwazam ze to swietny pomysl;]sama jestem z Warszawy...mysle,ze taka gielda ma sens.Inna sprawa,ze ciezko bedzie to zorganizowac...ale mysle,ze bedzie duzo chetnych do pomocy;]pozdrawiam cieplo.
-
Myślę że logo to na razie sprawa drugorzędna . Nie ma co projektować loga dla czegoś czego jeszcze nie ma i powiedzmy sobie szczerze , nie wiadomo czy w ogóle będzie . Mam nadzieje że tak. Najpierw trzeba obmyślić sprawy podstawowe – co , gdzie , jak , kiedy ... i podjąć kroki ku ich realizacji. Gdy to będzie jasne można zająć się szczegółami . Najlepiej dorwać kogoś kto ma już jakieś doświadczenie w organizowaniu jakiejś giełdy nie koniecznie terrarystycznej. No i oczywiście wybadać czy w ogóle będą chętni hodowcy którzy przyjadą wystawić swoją ofertę. Myślę ze o klienta będzie nie trudno . Wystarczy ogłosić sprawę na forach terrarystycznych i oplakatować troszkę Warszawę i jej okolice. Wydaje mi się że nawet nie mający wcześniej nic wspólnego z terrarystyką ludzie wpadną z czystej ciekawości ponieważ to dla nich coś egzotycznego . Podejrzewam ze wielu z nich przy okazji coś kupi.
Ale to tylko z mojego punktu widzenia .
-
-
Ja osobiście nie miałbym nic przeciwko temu. Zwłaszcza jesli chodzi o Pragę Południe.
-
To może spotkanie organizacyjne i do dzieła
/na Pradze Płd ze względu na Mantida /
Gdzie na Pradze?
Uprawnienia umieszczania postów