Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 35

Wątek: Giełda w Warszawie?

Giełda w Warszawie?

Witam serdecznie.

Zauważyłem że giełda w Świętochłowicach odniosłą duży sukces, więc zastanawiam się nad organizacją czegoś takiego w stolicy. narazie nic nie jest pewne. Czy odpowiadała by wam Wraszawa Praga południe, jeśłi tak to mogę poczynić dalsze kroki.

Proszę mnie nie zasypywać e-mailami w sprawie kiedy , dokładnie gdzie i o której. To narazie tylko propozycja. Mam sale na oku i jeśłi będzie zainteresowanie skontaktuje się w sprawie wynajmu, ceny za wejście i stoliki były by prawdopodobnie takie jak w Świętochłowicach.

Re: Giełda w Warszawie?

jesli posiadasz tyle gadów co Witek??????

Witam

Szczerze mówiąc to na razie nie posiadam ani jednego gada, warunki lokalowe mi na to nie pozwalają. Ale co to ma do rzeczy. Ja nie chcę na tym zarobić, tylko pomóc w rozwoju polskiej terrarystyki.

Ps. Napiszcie czy odpowiada wam Warszawska, Praga

gielde w na Sląsku robi Witek tak naprawde dla siebie.Mieszka 3 minuty drogi od giełdy i tam sprzedaje to czego nie sprzeda w Łodzi, czy w swoim sklepie,Jak coś sprowadzi to robi giełde.

mnie to w zupełnossci nie przeszkadza, lecz ty musisz o tym pamietać, zeby to wyglądało profesjonalnie to musisz mieć wystawców. CIEKAWYCH WYSTAWCÓW.a jak on robi u siebie to czy przyjedzie do Ciebie?

Ale zdaje się że Pan Witek nie jest jedynym sprzedającym na tej giełdzie.

dk
    Guest

super sprawa! jeśli tylko możesz to zorganizuj taką gięłde w Warszawie. napewno wiele osób z całego kraj na nią wpadnie. ludzi będzie duuuużo więcej niż w Świętochłowicach, ale jedynym bólem jest to żeby ceny nie były zbyt wygórowane, ponieważ w Warszawie jest przecież dużo drożej niż na Śląsku!
    Powodzenia!!!!!!

dajcie spokój , nie było giełdy było żle , jest giełda dalej jest złe bo kazdy by chciał miec giełde koło siebie , nie wszystko w warszawie musi byc , pozatym jest giełda w łodzi , jeśli co tydzień bedą giełdy to nikt nie bedzie na nie jedzdził , tak jak teraz jest dobrze w swiętochłowicach. Rozumiem ze macie do swiętochłowic kawałek ale nie każdy może mieć giełde u siebie i trzeba to zrozumiec a nie kombinować na siłe...

ja jestem za nawet moge pomóc zorganizować jakby coś było to daj znać

Jeżeli wszystko wypali to chętnie przyjmę każdą pomoc w organizacji. Narazie jednak nikt nie odpowiedział czy przyjechałby do Warszawy.

Uprawnienia umieszczania postów