-
Re: Świętochłowice ...kiedy nastepna giełda ??
Hehehehee... trzeba by jeszcze adres znac :->
-
Kto kupuje pajaki ode mnie, adres zna :P:P:P Bylescie nie przyjechali i nie pocalowali klamki, jak mnie nie bedzie
-
Kiedyś kupowałem u Ciebie Awi kilka pająków, adres gdzies się znajdzie... :]]
-
No no Ramm, ja sie przeprowadzilam, mam nowe mieszkanie, tym razem wlasne. Poprzednie to byly wynajmowane w roznych czesciach Wroclawia :P
-
A, to chyba ze tak
wiec aktuualnego adresu nie mam niestety
bede wiec chyba musial coś u Ciebie zamówic :>:>:>
-
ROZMAWIAŁEM OSTATNIO Z WITKIEM I STWIERDZIŁ PO TYM OSTATNIM POŚCIE DEJOTA,ZE MU SIE NIE CHCE ORGANIZOWAĆ WRZEŚNIOWEJ GIEŁDY !!!!
POWODZENIA DEJOT !!!!! POKAZAŁEŚ CO POTRAFISZ!!!!!!!! WSZYSCY CI BĘDĄ DZIĘKOWALI MISTRZU JESTEŚ WIELKI I SŁAWNY TERAZ!!!!!!!!
"naprawde gówno mnie obchodzi że nie lubisz mnie"
-
Hehe vorax niezły żart... to tylko żart prawda? :/
Tylko w razie czego proszę sobie nie kojarzyć metodą Dejot => Jaworzno => bT_PrzemO, Kromms, K@MciO, DEXiu i inni to świnie czy coś.
-
to niew jest zart
po rozmowie z witkiem sam mi powiedzałe ze jak takie rzeczy mają sie dzisć to juz mu sie nie chce robić tej giełdy!
choć to ze sie nie odbędzie nie jest pewne!!
było coś wspominane ale nie oficjalnie!
-
Kurde no szkoda by było. W sumie giełda nie jest może szczytem marzeń, ma parę niedociągnięć i w ogóle, ale to dopiero początki a poza tym tutaj jest Polska Zresztą pan Plucik jest jedną z nielicznych o ile nie jedyną osobą która nie tylko gada "a może zróbmy giełde tuuuu... albo tuuuu... a może tam" tylko realnie działa. Ale trzeba stwierdzić, że Dejot miał trochę racji - przydałoby się inne lokum, lecz jak się domyślam ciężko będzie cokolwiek innego w Świętochłowicach znaleźć. Ja tam się nie rozglądałem, ale może są w tym domu kultury jakieś dodatkow sale (oprócz głównej i stołówki). Może dobrym pomysłem byłoby np. umieszczenie wystawców oferujących jedynie sprzęt na zewnątrz budynku. Jakby była ładna pogoda to tam by było nawet przyjemniej a wchodzić i wychodzić możnaby drzwiami bocznymi (tam przy scenie widziałem jakieś na ostatniej giełdzie)
-
Vorax: ROZMAWIAŁEM OSTATNIO Z WITKIEM I STWIERDZIŁ PO TYM OSTATNIM POŚCIE DEJOTA,ZE MU SIE NIE CHCE ORGANIZOWAĆ WRZEŚNIOWEJ GIEŁDY !!!!
POWODZENIA DEJOT !!!!! POKAZAŁEŚ CO POTRAFISZ!!!!!!!! WSZYSCY CI BĘDĄ DZIĘKOWALI MISTRZU JESTEŚ WIELKI I SŁAWNY TERAZ!!!!!!!!
A mowilem w cd.swietochlowice ze tak bedzie.... nikt mnie nie sluchal... kurde zawsze musi być jakis naznaczony przez szatana ze musi spierddddddddzielic wszystko..... / ofcourse to o dejocie/
Uprawnienia umieszczania postów