-
Spotkania w Poznaniu... co dalej?!
Hej!
Czy coś wiadomo o kolejnym spotkaniu/wypadzie do Nowego Zoo .. cokolwiek!?!?!
Natalia napisz coś!
Pozdrawiam, Piotr
-
Re: Spotkania w Poznaniu... co dalej?!
Jakos ostatnio p. Grazyna nie miała czasu, Wioletta była na urlopie, więc nie było komu sie nami zająć na terenie Zoo. Zadzwonie jutro i dowiem się, czy spotkamy sie w tą sobotę. Dobrze, by wszyscy mieli to, o czym mowilismy ostatnio, czyli wlasne projekty, czy jak to nazwać.
Pozdrawiam
natalia
-
Ups... Ale wiesz.. jakoś ja sam nie mam pomysłu.. nie wiem czym mógłym się zająć. Chyba, że mogłoby to byc zwiazane z żabami w Zoo, wtedy myślę, że możnaby coś wymyślić. Porozmawiam z p. Grażyna jak się spotkamy.
Pozdrowki
-
No jasne, wydaje mi się, że możesz robić coś związanego z Zoo, w końcu tak było mówione. Sami mamy zamiar wykorzystać trochę pania Grażynę do naszych zamiarów
Pozdrawiam
Natalia
-
Chodzi o gody, nie? Ja tez jeszcze nic nie mam:/...
Bede musial cos wymyslic, bo nie mam na czym w domu tego przeprowadzac, a do zoo mam 70 km:/.
-
No ja mam to szczęście, że do Zoo mam średnio 12 minut spacerkiem
-
Panowie, w tym tygodniu jeszcze przerwa, umówię się z p. Grazyna na kolejne spotkanie, a do tego czasu niech każdy przemyśli swoje projekty. Mysle, ze dotychczasowa formuła spotkań trochę sie wyczerpała i nalezy nadac im nowy sens, ale do tego potrzeba zaangażowania wszystkich zainteresowanych.
Pozdrawiam
Natalia
-
Aleksander napisał(a):
> Mysle, ze dotychczasowa formuła
> spotkań trochę sie wyczerpała i nalezy nadac im nowy sens
moze jak pogoda bedzie lepsza to wkoncu wybierzemy sie do Nowego Zoo?
Uprawnienia umieszczania postów