BO?
BO?
Dejot - skończ juz ten temat...to się robi nudne i nie masz racji.
RAMMSTEIN1, przecież my też jesteśmy w wielkiej szajce terrarystów! Ja pływam co dziennie wolnocłowym statkiem, żeby pająków dla sprzedawców bez cła nakupować...
<lol2> Buahahahahahahahahahahahhaha
Ja juz danwo skonczylem ten temat , sami zacyznacie go od nowa rzucajac we mnie obelgami a gnoic siebie nie pozwole ...
Administratorzy zamiast zamykac watki juz zkaonczone to zamykaja te ktore im sie nie podobaja .....
DO WSYZSTKICH -KONIEC TEMATU !!
Autor: Dejot (---.artvox.pl) Wyślij e-mail
Data: 17-06-04 14:00
Marysia z kosmosu wyskoczyl z 1 postem na koncie , chyba specjalnie zmieniles login po to zeby tu bluzgac :-) Palant bardziej pasuje do ciebie
no kurde dawno jak cholera twój ostatni post...
nie odzywaj sie już... ok? Nie pisz...
Ja juz danwo skonczylem ten tematWiec proponuje zamknac już wątek i nie dolewac oliwy do ognia...Administratorzy zamiast zamykac watki juz zkaonczone to zamykaja te ktore im sie nie podobaja
wiec nie gnój innych osob, skoro sam nie chcesz byc gnojony.gnoic siebie nie pozwole
Mirass - o w morde !
Pływasz statkami po pajaki ? osz Ty i zadnego mi nie przywieziesz...pogadam z szefem naszej mafii i Cie kurde skreslimy z listy członków :[[[ o ! ...AK47 dokonujemy skreslen. Dziękuje za współprace =)))) :P:P:P
Sam sie nie odzywaj , bo zabawny nie jesteś
ram - jakbys przeczytal caly watek to bys zobaczyl ze jeszcze nie zgnoilem nikogo jako pierwsyz , ja tylko odpowiadam na szczneiackie ataki niektorych tutaj cwaniakow wielkich
A watek przydaloby sie zamknac tlyko nie ma kto tego zrobic
Dzidzia nie ma co odpyskować? A może chcesz grzechotke? Teksty Ci się skończyły? Buhahahahaha....
jeszcze nie zgnoilem nikogo jako pierwsyzNie będę tego komentować...ja tylko odpowiadam na szczneiackie ataki niektorych tutaj cwaniakow wielkich
Ale nieźle mnie rozbawiłeś.
Adminie, wszechpotężny - objaw nam swą moc :P:P:PA watek przydaloby sie zamknac tlyko nie ma kto tego zrobic