-
Re: c.d. "ŚWIĘTOCHŁOWICE - cała prawda "
zamknij topic tylko tak zeby z nieog juz nic nie zniknelo , bo wsyzstkich juz to nudzimnie tez
-
Dejot skończ już ten wątek...albo lepiej niech admin wywali ten temat z Dejotem przy okazji i nareszcie będzie spokój...
-
heh no to mailem lektore na przeszlo 40minut
-
-
-
ludzie narzekacie ze wam sie nudzi , a sami drazycie ten temat ..... a rafnoe jest przeciez czysty wiec nie ma sie czego obawiac
a w pysk to bym dal ale to bie marysiu
-
Marysia z kosmosu wyskoczyl z 1 postem na koncie , chyba specjalnie zmieniles login po to zeby tu bluzgac :-) Palant bardziej pasuje do ciebie
-
DAJ KUR..A PALANCIE SPOKÓJ! JAK CZYTAM TWOJE POSTY TO SERIALNIE NIE WIEM JUŻ CZY SIĘ ŚMIAĆ CZY PŁAKAĆ!! ILE TY MASZ LAT.... 8? BOŻE... CO ZA IDIOT....
Pepre prosze... wyp....ol go z tego forum.... Ludzie nerwy tracą....
-
Dejot... patrz jak atmosfere zrąbałeś na forum.... ehhh.... A za te oskarżenia to powiniennes serialnie po mordzie dostać... :/
-
to nie ja zaczalem ta wojne - oni z pyskiem na mnie poelcieli za to ze rezerwacj nie mialem ktora powinienem miec, i od tego sie zaczelo ...
nikogo nie obrazzam chyba ze ktos zacyzna obrazac mnie ... jak ci sie cos nie podoba to nie czytaj i uwagi zatryzmaj dla siebie głupcze ...
Uprawnienia umieszczania postów