Strona 8 z 11 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 108

Wątek: c.d. "ŚWIĘTOCHŁOWICE - cała prawda "

Dejot
    Guest

Re: c.d. "ŚWIĘTOCHŁOWICE - cała prawda "

aaa to pewnie tez wystawiasz faktury vat ?

Dejot
    Guest

POZA TYM z teog co wiem to wg ustawy z dnia 16 kwietnia 2004 r. o ochronie przyrody , ograniczeniami wywozu i przywozu objete sa tylko niektore gatunki te citesowe i jeszcze kilka innych jak np e. teaniura ...
    Od kiedy jestesmy w unii prawo sie troche zmienilo, na granicach nikt was nie sprawdzi i niech was ci najwieksi "przemytnicy" nie straszą ...

Przeciez ci wszyscy polacy ktorzy jezdza na gieldy nie jezdza tam ogladac tlyko kupowac, a jest ich dosc duzo .... a rafnoe jest na reke zeby blyo ich jak najmniej ...

Inna sprawa sa podatki , ktore on powinien placic jezeli tym handluje , a czy to robi latwo sprawdzic

dejot, ty to jednak jestes głąb, ja koncze juz dyskusje, bo z toba rozmowa wyglada jak z piecioletnim dzieckiem.
    nie masz pojecia o handlu, nawet nie odrozniasz faktur vat od vatu na granicy < głupek >.
    puknij sie w głowe, i przestan forum zaśmiecać jak nie wiesz o czym piszesz.

Dejot
    Guest

nie napsialem o podatku dochodowym ktory placi kazdy rpzedsiebiorca, ktory robi cos legalnie .... rafnoe napewno to robi

a głab to jestes ty pepre ! i tez koncze ta polemike ...

nie odrozniasz podatku dochodowego od vatu;/
    porażka.

Dejot
    Guest

pewnie zaraz usuniesz moje posty i zamkniesz watek zebym jzu czasem czegos nie dopisal .bo tylko to potrafisz robic

miales juz skonczyc..

Dejot
    Guest

a nigdzie nie napisalem ze faktura vat to jest to samo co podatek vat ..... wiec sam sie puknij w lepetyne <glupek>

Ja bym coś napisał ale niechce sobie robić kolejnych wrogów i przyjaciół, najlepiej jak by ta rozmowa sie zakończyła na tym etapie co jest teraz.

widze ze to sie nie skonczy.
    jak to czytam to tylko widze,pewnie usunies zaraz post,masz wladze.
    juz mie sie chce zygav od tego.
    moze ktos zamknie topica!!!!!!!!!!!!!

Uprawnienia umieszczania postów