-
Re: c.d. "ŚWIĘTOCHŁOWICE - cała prawda "
aaa to pewnie tez wystawiasz faktury vat ?
-
POZA TYM z teog co wiem to wg ustawy z dnia 16 kwietnia 2004 r. o ochronie przyrody , ograniczeniami wywozu i przywozu objete sa tylko niektore gatunki te citesowe i jeszcze kilka innych jak np e. teaniura ...
Od kiedy jestesmy w unii prawo sie troche zmienilo, na granicach nikt was nie sprawdzi i niech was ci najwieksi "przemytnicy" nie straszą ...
Przeciez ci wszyscy polacy ktorzy jezdza na gieldy nie jezdza tam ogladac tlyko kupowac, a jest ich dosc duzo .... a rafnoe jest na reke zeby blyo ich jak najmniej ...
Inna sprawa sa podatki , ktore on powinien placic jezeli tym handluje , a czy to robi latwo sprawdzic
-
dejot, ty to jednak jestes głąb, ja koncze juz dyskusje, bo z toba rozmowa wyglada jak z piecioletnim dzieckiem.
nie masz pojecia o handlu, nawet nie odrozniasz faktur vat od vatu na granicy < głupek >.
puknij sie w głowe, i przestan forum zaśmiecać jak nie wiesz o czym piszesz.
-
nie napsialem o podatku dochodowym ktory placi kazdy rpzedsiebiorca, ktory robi cos legalnie .... rafnoe napewno to robi
a głab to jestes ty pepre ! i tez koncze ta polemike ...
-
nie odrozniasz podatku dochodowego od vatu;/
porażka.
-
pewnie zaraz usuniesz moje posty i zamkniesz watek zebym jzu czasem czegos nie dopisal .bo tylko to potrafisz robic
-
-
a nigdzie nie napisalem ze faktura vat to jest to samo co podatek vat ..... wiec sam sie puknij w lepetyne <glupek>
-
Ja bym coś napisał ale niechce sobie robić kolejnych wrogów i przyjaciół, najlepiej jak by ta rozmowa sie zakończyła na tym etapie co jest teraz.
-
widze ze to sie nie skonczy.
jak to czytam to tylko widze,pewnie usunies zaraz post,masz wladze.
juz mie sie chce zygav od tego.
moze ktos zamknie topica!!!!!!!!!!!!!
Uprawnienia umieszczania postów