-
Re: c.d. "ŚWIĘTOCHŁOWICE - cała prawda "
Ktos mial smithi po 14 zl/ szt ?
Na gieldzie?
Jak dlugo?
O 12 szukalismy ze znajomym z Czwy smithi i najtaniej byly po 20 zl
-
Miras: "Bym się śmiał gdyby się zbuntował i nie zrobił giełdy we wrześniu... A wtedy Dejot to by miał ostro przejebane........................."
Fajnie ci sie pisze na forum a nie wiem czy chciałbyś go dalej bić gdy byś stanął przed nim... Co ty myślisz że tylko rafnoe jest straszny?? jestescie cwaniakami, wszystko byście załatwiali siłą.... Dejot jakby chciał to by też mógł tak załatwiaćswoje sprawy, ale on najwyraźniej jest inteligentniejszy od was
Pozdrawiam wszystkich normalnych TERRARYSTÓW
-
...ja juz pasuje...
Zero argumantow. Nikt nie chce sie bic. Chodzi o opinie.
Od tej pory tylko czytam ten watek, juz zadnej literki nie napisze... brak mi sil...
-
kromms, dejot, bt_przemo i Crazy_man, wszyscy maja te same ip... albo to ta sama osoba, albo sieć... ehehhe to juz wiadomo czemu dejot tak silnie stoi skoro ma wsparcie "ziomków" z bloku...
-
te samo ip ma jeszcze kilku kolesi z forum tak samo jak dużo osób ma IP. neoplus.adsl.tpnet.pl...... Więc pepre ameryki nie odkryłeś... jak byłbyś mądry zobaczyłbyśże wszyscy jesteśmy z Jaworzna.... pół jaworzna ma takie IP :|
-
-
przez 2 lata nigdy nie widziałem takiego zachowania jakie zaprezentowaliście w ostatnich 2 dniach....
-
ale sie znacie panowie... (---.artvox.pl) to nie jest IP tylko domena w ktorej jestescie zarejestrowani a IP kazdy ma indywidualne i ma postac np: 215.90.60.196..
-
qrde pepre mnie wytracil z rownowagi i nie zobacyzlem ze zrobil blad wiec przepisalem... a ip mam 255.124.......
-
Uprawnienia umieszczania postów