Strona 2 z 11 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 108

Wątek: c.d. "ŚWIĘTOCHŁOWICE - cała prawda "

Dejot
    Guest

Re: c.d. "ŚWIĘTOCHŁOWICE - cała prawda "

na poprzedniej gieldzie byly wolne stoliki i nie wszyscy przyjechali znow na ta gielde -uogulniasz teraz
    Ja zarezerwowalem stolik i w ogole okazalo sie ze na liscie mnie nie ma :/ chociaz rezerwowalem dwa razy -to pewnie nie przypadek , jesli nie byloby miejsca na duzej to bym napewno byl chociaz na liscie i powinienem byc uprzedzony wczesniej .

Poza tym widzialem jak jednego typa przerzucili na duza sale choc podobno miejsc juz nie bylo , jednak widac ze dla niektorych miejsce sie znajdzie ...

ku*** ale ty upierdliwy jesteś, chcesz z siebie zrobić kozło ofiarnego... i dlaczego ktoś ciągle twierdzi że wszyscy czesi stali na małej sali to ja nie wiem,
    może terroryści trzymający właze mi to powiedzą?
    jak zaczniesz sie stawiac to grupa trzymająca władze wywali Cię z forum?
    a może to wina Leppera i to on wymyslił ten przewrót stolikowy?
    powołamy terarystyczną komisję śledczą?
    moge być jej przewodniczącym i zarabiać 3000zł za zebranie?

słuchaj szczylu! nudny juz jestes z tymi twoimi teoriami spiskowymi wiec skoncz wreszcie pierd... głupoty!!! nie podoba sie to nie przyjezdzaj wiecej. plakal nit nie bedzie za toba i tobie podobnymi!!! a pod postem Rafnoe podpisuje sie obiema rekami. Gdybym cie spotkal to sam bym Ci dal w łeb za takie oszczerstwa i obrabianie dupy organizatorom!!! Odwaz sie nastepnym razem założyc identyfikator!!!

Problem polega na tym, że Dejot przyjechal z zalosną ofertą, drogimi zwierzetami, które można było kupić u innych zdecydowanie taniej i probuje odreagowac na wszystkich to ze mu sie nie udalo ich sprzedac...

Wkurzaja mnie te gowniarskie pretensje. Ja jakos nie mialem problemow z rezerwacją stolika, a nie poczuwam sie do przynaleznosci do jakiejkolwiek mafii...

Co do Czechów, to za pozno sie zorientowali ze jest gielda, ale z drugiej strony poza aksceoriami nie mieli nic rewelacyjnego. A to co mieli rewelacyjne i tak pewnie nie poszlo (np. 2 parki Nephrurus milli !!!!!!! - podejrzewam ze pierwszy raz sprzedawno w Polsce te gekony i to po naprawde dobrej cenie, tylko 520 PLN szt.)

Miejsca moglo byc więcej, i mam nadzieje ze na nastepnej gieldzie będzie więcej. Ja nie mam zadnych powodów do narzekania.

Dejot
    Guest

Jak komus sie nudzi to niech tego nie czyta.....
    Prawda jest taka ,ze zamowilem stolik i go nie dostalem i to jest fakt i nie byl to z pewnoscia przypadek , a oferte moglem miec jaka chcialem bo to moja sprawa ,na duzej sali byli ludzie ktorzy mieli gorsze oferty wg mnie ...

Rzeczywiscie moje pretensje sa "gowniarskie", bo powinienem sie cieszyc ze mojego stolika nie bylo dla mnie ...

Czesi moze zorientowali sie pozno , ale ja zamowilem stolik duzo wczensiej ...
    pzoa tym nawet jak ktos pozno rezerwowal to plucik powinien go uprzedzic ze sie juz nie zmiesci na glownej sali, bo jakbym to wiedizal to bym nie przyjezdzal nawet ...
    Pieprzycie glupoty bo was nikt nie oszukal - bo wlasnie toz robil organizator dwukrotnie twierdzac ze stolik mam zarezerwowany

Tak czytam te dyskusje, i sie zastanawiam gdzie jest napisane że bedzie jedna sala.Gorzej by było jakby nie było drugiej sali. A w końcu w Polsce jest tyle giełd terrarystycznych, że można wybrzydzać (żartowałem)

Dejot
    Guest

ciekawe jak mantid by sie cieszyl jakby na stolowce kazali mu sprzedawac czyzby jego oferta zroblaby sie gowniana :/

podejrzewam, że sprzedałbym dokładnie tyle samo...

Dejot
    Guest

no to zapraszam na natsepna gielde na stolowke hehe ,
    Inni sprzedawcy jak Awikularia np, przynali ze wkuryzliby sie jakby ktos ich wywalil na mala sale, ale jeden mantid wszedzie sprzeda tyle samo Troche pokory by ci sie przydalo , a jesli miejsce tak malo jest dla ciebie istotne to idz na jakis pierwsyz lepszy bazar warzywny i tam sprzedawaj ...

Ja wale... Kurde, czytam twój kolejny temat i mnie kiszki skręcają :-/ Powiedz mi a gdzie cie Plucik miał wsadzić? Trzebabyło wcześniej przyjechać to byś lepszą miejscówe dostał... .Rafnoe był pierwszy, potem chyba Avi przyjechała... Wiem bo byłem na giełdzie prawdopodobnie od 7:30.... I potem się zagęszczało...
    Nie miej pretensji do wszystkich tylko do siebie ze nie pomyslałeś zeby wcześniej przyjechac!!!

Uprawnienia umieszczania postów