-
Re: c.d. "ŚWIĘTOCHŁOWICE - cała prawda "
Kromms: "Fajnie ci sie pisze na forum a nie wiem czy chciałbyś go dalej bić gdy byś stanął przed nim... Co ty myślisz że tylko rafnoe jest straszny?? jestescie cwaniakami, wszystko byście załatwiali siłą.... Dejot jakby chciał to by też mógł tak załatwiaćswoje sprawy, ale on najwyraźniej jest inteligentniejszy od was "
Mam dla ciebie określenie. Duży miś o małym rozumku. Chłopie ja o pięściach nie mówie, ale rzekł bym, że hu...wo by było gdyby jedyna taka giełda nigdy więcej by się nie odbyła przez jednego Dejota :-). Albo Ciebie, tzn to jest tak troche jak trójca święta, jest was kilka, ale tak naprawde jeden ;].
A cwaniaczkami to ty nas nie nazywaj. Cytuje: "Ja się was nie boje..... chcecie mi coś wytłumaczyć pięsciami... to życze powodzenia " Sam z pięściami wylatujesz na całe forum, że możesz się ze wszystkimi bić :-) LOL... To jest dobre...
Tak naprawde to ja w 10 typa bym się bał bić z Rafnoe ;-).
Pozdrawiam All....
PS: Do Rafnoe, te ost zdanie to w formie żartu, bez żadnych urażeń :-)
-
tak, z tym ze ja widze wiecej niz reszta... tj.
arrakis.artvox.pl
a ip 213.17.237.202 całe miasto na jednym ip siedzi? wątpie.
-
mirass, wiesz watpie zeby witek sie przejał takim gnojkiem, i przez niego wiecej nie robil gieldy... jak to kiedys ktos mądry z pst mawiał... psy szczekaja a karawana jedzie dalej
a dejot zgrywa smiesznego globtrottera cwaniaka, co to wszytskie rozumy pozjadal.
policz dziecko ile to jest 800czeskich koron (wedlug kalkulatora na wp.pl jest to 116zl) wiec zarobek na jednym wezu rzędu 45zl to duzo? hah! to lepiej se zacznij wozic gekony lamparcie z czech gdzie mozna je kupic od 10zl/szt, a ty sprzedajesz po ile? 65zl? hehehehehe, niezle, i jeszcze ty raczysz sie z kogos nabijac.
pojedz se do tych czech, wydaj na benzynke, na wszystkie koszty zwiazane z wyjazdem i wtedy zacznij gadac.
-
Tak sie sklada ze osoby ktore wymieniles naleza do jednej wielkiej sieci , ktora ma jedno ip wyjsciowe ktorego nie powinienes tutaj wypisywac , nie wszyscy je widza bo nie wsyzscy maja je widziec -powinienes to wiedziec .....
A i nie wszyscy mieszkaja w jednym bloku Poza tym moje zdanie popieraja tez inni ludzie , ktorzy nie napisza tego tutaj z roznych powodów ...
-
dajcie sobie juz spokoj i takl tego nie wyjasnicie,wiec po co zasmiecac forum.
-
800 koron to 120zł a jak go sprzedaje za 160 zł - wychodzi 40zł różnicy
paliwo, wstęp na giełdę - opłaca sie przywieżć 10 ale jednego?? nikt normalny nie bedzie jechał po 1 węża czy pajaka - bo ma na miejscu od rafnoe troche (niewiele) drożej
-
Kromms - ale jesteś twardy na tym zdjęciu. Normalnie aż wyskoczyłem z kapci ))
-
Czeba wygladać na twardziela?? niesądze... mam kolege... około 160 cm wzrostu... ale mysle że bez problemu poradziłby sobie z kolesiem typu rafnoe.... wiec wcale nie trzeba być strasznym żeby komuś naprać.... wiecie co ja się już nie wtrącam w te wasze rozmowy.... Róbcie sobie co chcecie.... Jeżeli ktoś chce ze mną "pogadać" to może mnie zaczepić na giełdzie we wrześniu.... Tym oto postem staje się neutralny i mam w dupie to co sobie piszecie.... Czemu nie może być jak dawniej?? Dejot napisał co mu leży na sercu.... obrzucać błotem lub bronić się powinien organizator a nie byle kto, kto tylko posta przeczyta... tak naprawde gówno wie a komentuje... dlaczego organizator nic nie powie... :|
-
pppppp: "nikt normalny nie bedzie jechał po 1 węża czy pajaka"
Hehehehehehe i tu się mylisz :-) Ja z Gdańska jechałem po jednego gekona i pająka :-) Tzn. jechałem głównie w celach towarzyskich, natomiast na wrześniowej giełdzie będe w celach zakupowych.
Choć w sumie... to normalny za bardzo nie jestem ;]
PS: Kromms... Ja w sumie mam wbite, ale po kiego grzyba gadasz takie głupoty... ;] A co do fotki, to rzeczywiście twardy jesteś ;]
-
Ja bym sobie chętnie pojechał na giełde do Czech i kupił po 10 węży z każdego rodzaju, przewiuzł przez granice i prubował tu sprzedać, napewno bym na tym dobrze wyszedł.Tylko jestem na to za młody: nie mam tyle kasy żeby zainwestować, tata mi nie da a brat tyle nie ma choć może niedługo...Nikt nikomu nie borni jechać i tak zrobić tylko Ci co tak robią, a jest ich wielu mówią że tak nie jest, nie dziwie się bo mają na tym pieniądz, ale ileż można wciskać ciemnote....Niechce tu nikogo obrażać ani nic w tym stylu, a jeśli to zrobiłem to sory...
Uprawnienia umieszczania postów