-
Re: ŚWIĘTOCHŁOWICE - cała prawda
[fantazja mode on]
Gdyby giełda była powiedzmy w katowickim Spodku to:
[off]
Czy ty wiesz ile kosztuje wynajecie Spodka?
Porownujesz to do MDK w Schlowicach?
-
Wile osob nie zauwazylo drugiej sami bo kierowalo sie z przyzwyczajenia tam gdzie zawsze gielda byla w glownej sali.
A co do Czechow zadnej urazy tez nie zywie.
-
Walek byl i tyle .... odstawili czechow na inna sale . ........ i po jaka cholere .....do dupy organizacja .. za mala sala .... .......
-
Przestancie, skoro nie wiecie, o co chodzilo! Po prostu jak sie Czesi zglosili do organizatorow, to wszystkie stoliki byly juz zarezerwowane. Ja bym sie osobiscie wkurzyla, jakby mnie Witek wywalił na małą salę, bo przyjechali Czesi czy jakis ktos bez rezerwacji i wstawia go na mój stolik. Podejrzewam, ze kazdy z was tez by sie wkurzyl za takie cos. Jezeli ktos rezerwuje stiosko na 2 dni przed gielda, to niech sie nie dziwi, ze nie ma miejsca. Co do organizacji w innym miejscu - wszystkim sie nie podoba, wszyscy krytykuja - a zalatwic samemu to nie łaska??? Nie naleze do "mafii terrarystycznej", nie chlam wódy z organizatorami i nie jestem ich kumpelką. Za 2 stoliki zapłaciłam 12 zł, i to nie P. Plucikowi, tylko MDK. Tak, jako sprzedawcy robilismy w gacie ze strachu przed Czechami – zwlaszcza, ze nie mieli nic nadzwyczajnego :/ Ja, pomimo tego ze nie bylam na malej sali, tez nie sprzedalam za duzo, ale jestem zadowolona. Lubie tam przyjezdzac, nawet jeżeli ma mi się zwrocic jedynie za paliwo. A jade 200 km w jedna strone.
Tak tak, biedni Czesi, tacy nielubiani... Nastepnym razem niech sobie zarezerwuja stoliki miesiac przed gielda – tak jak wlasnie ludzie z duzej sali, a będą mieli miejsce. A to, ze nie sprzedali kamieni i kabli grzwczych... coz, to chyba już nie jest wina naszej szajki? Wedlug mnie organizator zrobil zyczliwy gest w ich strone, bo przeciez mogl powiedziec, żeby nie przyjezdzali bo nie ma miejsc. A bigos, jak i sam zapach, był bardzo apetyczny .
A po ile chciales myszy? Po 20 gr.?
„Organizator zadbał o rozwój polskiej terrarystyki wpuszczajac na sale swoich kolegow ,a czechow odstawił ” – większe pierdoły czytam tylko na forum „na każdy temat”. Jak wam się tak gielda nie podobala, po co tam przyjechaliscie????
-
^LOL^
Wałęk był i koniec:P
kupiłem i wruciłęm zadowolony :P
-
No to może sami zorganizujcie taką giełde. Zobaczymy czy będzie lepsza. Łatwo jest krytykować, ale lepiej na pewno byście nie zrobili, a jeżeli tak, to czemu nie zorganizujecie giełdy?? :[:[:[
-
Ja z gieldy bylem zadowolony. Jak zwykle sie splukalem z kasy i poczynilem kilak fajnych zakupow co do tych waszych wymyslow na temat "terrarystycznej szajki" to smiac mi sie chce. Co do zastrzezn kogos ze myszy byly drogie bo po 1,5 zl to sorry, jak nie pasuje kup w sklepie za 3 zl a co do narzekan KROMMSa odnosnie cen lividum to nie wiem co ci sie nie podobalo. Moja przyjacioklka kupila sliczna samice duza za 130 zl. a byly tez za 120 mniejsze (L9) i za 160 wieksze (L11). wiec nie wiem co ci nie pasuje. chciales kupic duza saice za 50 zl?? ludzie, nie osmieszajcie sie!!! To ze jest gielda nie znaczy ze kupicie zwierzaka za grosze!!! zejdziec wreszcie na ziemie!!!
A "biednych" czechow z terrariami za 300 zl i w gore tak nie bronce bo jesli zaden z was druga gielde pod rzads nie kupil zadnego terra od Quentina na przyklad ktory robi rewelacyjne terra z wystrojem za 130 zl i wiecej ) to ktory z was kupil by terra za 500 zl lub 1000 zl od czecha?? co?? jestem ciekaw!!! Mysle ze nawet gdyby byli na duzej sali to nikt by terra od nich nie kupil!!!
-
pewnie zaraz sie dowiem ze naleze do "szajki"albo ze nie lubie czechow. G... prawda nie znam ludzi z waszej wyimaginowanej "szajki" a u czechow i tak zrobilem zakupy
-
Ja chciałem młodą lividum...... L3 - 60zł no to dzięki dołoże drugie 60 zł i już mam samice po L9 troche te ceny są nieproporcjonalne.....
-
A wszystko przezto ze kierowalismy sie z przyzwyczajenia do glownej sami zamiast czytac to co piszle na kartkach :/
Uprawnienia umieszczania postów