Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 59

Wątek: ŚWIĘTOCHŁOWICE - cała prawda

Re: ŚWIĘTOCHŁOWICE - cała prawda

oznaczenie sali bylo ale to tylko taka kartkka a4
    ja o drugiej sali dowiedzialem sie od crezzy'go bo inaczej tezbym niewiedzial o jej istnieniu
    czesi faktycznie chyba niebyli zadowoleni z imprezy

ogolnie ja jestem bo kupilem to co chcialem, ale wybor byl z mojego punktu widzenia mniejszy niz poprzednio (patrzylem glownie na weze) chocisaz przyjechalem po gekony dla mojej ukochanej

myszy byly jak dla mnie w przyzwoitej cenie dlatego ziolem kilka

ale mysle ze uklady licza sie wszedzie niestety w terrarytsyce tez, bo tam gdzie duza kasa tam i uklady

moze na nastepna gielde trzeba by pomyslec o wiekszej sali zeby niebylo podzialu

Nephentes_Hybrida
    Guest

przybyłem zobaczyłem odjechalem :P
    Veni Vidi -------- :P

Szczerze ja nie byłem, bo nie chciało mi sie jechać.

chrzanu
    Guest

A gdzie była ta sala na której byłeś i na którą trudno trafić ??? :-)

Hmmmm....
    Dla mnie 2ga sala byla 1sza. Po kupieniu biletu zobaczylem kartke z napisem GIELDA w korytarzu na lewo. Takze moja ( i 6 innych osob z Czwy) 1sza sala byla ta mala.
    Nie neguje jednak, ze wiele osob moglo ja pominac. Drugim minusem to te bigosiane wonie dochodzace z baru ...
    Co do spisku Polska-Czechy to sie nie zgodze. Na duzej sali tez byli Czesi, glownie owady ( b.duzy wybor karaczanow, modliszki...).
    Co do wyboru, to ja sie zawiodlem w jednej sprawie : bardzo malo wyposazenia. Mialem ambitne plany czego to nie kupie do projektowanego terra, a skonczylo sie na 2 kostkach wlokna kokosowego
    W pajakach wybor byl przyzwoity. Reszty nie oceniam, bo sie nie za bardzo znam.

Co mnie zdziwilo to spore roznice cen dochodzace do 1/3 wartosci zwierzaka.

Kromms
    Guest

na dużej sali widziałem tylko 1-2 czechów. podejrzewam że wszedł tam tylko dlatego że znał "polską mafię terrarystyczną" ogólnie to co chciałem kupiłem. zawiodłem się na cenach lividum... Dejota nigdzie nie mogłem znaleźć na giełdzie, o drugiej sali nie miałem pojęcia.... Organizatorzy dali plamę!!!!

Ja to się kurde jakoś dziwię. Przybyłem na samym początku (czyli koło 11:00) wchodze (zuważyłem, że przenieśli stoisko z biletami do wejścia) i zaraz za stolikiem widzę kartkę A4 z napisem "<-- GIEŁDA". Juz się wystraszyłem, że przenieśli giełde do bufetu, ale patrze i widze te pare stolików z Czechami i innymi. No ale zaraz poszedłem do głównej sali. Za przeproszeniem, chyba trzeba było być ślepym, żeby nie zauważyć tej kartki. Poza tym najłatwiej to do tej drugiej sali było trafić PO ZAPACHU, bo (przepraszam za wyrażenie) waliło kapuchą.

A ogólnie to nie najgorzej chociaż są dwa "ale": po pierwsze można by przenieść giełdę do jakiegoś większego lokalu, bo tam nie było gdzie palca wcisnąć. Po drugie można by w ogóle przenieść giełdę do większego miasta bo już większego zad**** się znaleźć chyba nie dało. To jeszcze nie jest impreza o statusie jakimś tam europejskim, żeby już cały świat wiedział: GIEŁDA JEST TU A TU I ZAWSZE TAK BĘDZIE. Zresztą i tak jeszcze nie wszyscy wiedzą gdzie to jest (ktoś chyba na forum pytał gdzie są Świętochłowice - najlepszy dowód). Gdyby giełda była powiedzmy w katowickim Spodku to:

a) byłaby co najmniej trzy razy większa frekwencja
    b) byłoby więcej miejsca
    c) byłby łatwiejszy dojazd
    d) zaczęliby się zjeżdżać nie tylko Czesi ale i np. Niemcy

Kromms
    Guest

ja wchodziłem na giełdę o godzinie 10 kiedy jeszcze wchodziło się bez biletu bo nie było bramki..... wiec nie zauważyłem kartki.... może dopiero póżniej ją przyklejili... :| Ogólnie ta giełda to wałek. najbardziej wkurzyło mnie potraktowanie Czechów jak śmiecie.... Poszukajcie jakiejsc czeskiej strony terrarystycznej.... napewno już na jakimś forum najeżdżają czesi na polaków :|

Wogóle większość Polaków nie lubi Czechów i na odrwut...Nie wiem dlaczego tak jest...To nie są tylko moje obserwacje ale i moich starszych kolegów.Ja zajmuje się także hodowlą ptaków ozdobnych i jak jeżdze na giełdy to niektórzy ludzie albo nie kupują ptaków od hodowców z Czech albo im nie sprzedają...Ja nic do nich nie mam wręcz przeciwnie.Czesi mają w swoich prywatnych hodowlach więcej ptaków niż hodowcy i ogrody zoologiczne z całej Polski.

Kromms
    Guest

Ja sie nie spotkałem z niechęcią do czechów.... Rozumiem do niemców.... Czesi są spoko ;p

Uprawnienia umieszczania postów