bo tu chododzi bardziej o sztuki.. nie o wiek...
bo tu chododzi bardziej o sztuki.. nie o wiek...
ja też ciałem Lividum ale drogie buuu ;(
Ja tez cos powiem, zeby nie bylo... Bardzo lubie Czechow i chetnie jezdze i do Czech, i na Słowacje. Uwielbiam ich zarcie i góry oraz miasteczka. Oraz Pragę i Brno. Bardzo chcialabym tam osiasc na stałe na tzw. stare lata...
A co do ilosci - "tylko dwoch bylo na glownej sami" -> znaczy ze co, tez naleza do szajki? Czy dali łapówę? Tak dla przypomnienia, Czechow bylo 4 stoliki... To nie jest jakas oszalamiajaca liczba. Jak Polacy jada do nich na gieldy, tez nikt wokol nich nie skacze jak kolo smierdzacego jajka...
"Bardzo chcialabym tam osiasc na stałe na tzw. stare lata..."
to sie osiądz ?
awi dzieki za parahybanke
Prosze Cie bardzo, cala przyjemnosc po mojej stronie
dziwne ze DEjot'a wywalili na mala sale jak mial zarezerwowane na duzej ... i tak jak pisze DEJOT w poscie dla jakiegos kolesia miejsce sie znalazlo na duzej sali kiedy gnil na malej i nikogo nie bylo .. przeczytajcie post DEJOTA ...
Tak jak Sojkas mówił czewa odrazu wparowała na mniejszą sale i wary w dół: To tylko to ?? Nie no, jak dla mnie i tak do piwa was ciągło i na czechów trafiliście.
Druga sprawa, qzwa tam jakis bigos był ?? :]
Bigos? byłqzwa tam jakis bigos był ?? :]
prawda jest taka ze ci co byli na II giełdzie dostali te same stoliki na III i nie widzę nic w tym złego, a nawet jest to słuszne postępowanie, łatwo mozna odnależc konkretne osoby
sale były teraz dwie ale ta "DRUGA" była jakby pierwszą - blizej wejścia i każdy mógł na nia trafić
wątek czechów bez komrntarza - jedni byli tu, inni tu - no i co z tego, nasi sprzedawcy byli tez na dwóch salach a ze handel nie szedł - widocznie za drogo i tyle
ale są i minusy
po pierwsze termin, giełda była napewno mniejsza niż poprzedna (odwiedzający i pewnie kilku sprzedawców) bo pokryła sie ze zlotem w Firleju
dwa: zaczyna sie ją traktować jako duży sklep zoologiczny (ceny!!!)
na pytanie do sprzedających dlaczego ceny są droższe niż w ogłoszeniach jakie piszą na forum jedna odpowiedz - bo to giełda, a chyba powinno byc na odwrót i nie ma co sie tłumaczyć kosztami stolika za 6 zł czy dojazdu