-
Re: I JAK TAM PO GIEŁDZIE:)
pijany byłem ;(;(;(
Mikka albo usuwasz moje fotki albo juz nigdy nie wejde na to forum :]
morda - wiem że zabójczo :>:>
-
Na gieldzie wedlog mnie bylo bardzo fajnie . Ponowne spotkanie starych znajomych i poznanie nowych bylo moim glownym celem wyjazdu na gielde, ale oczywiscie nie wrocilem z pustymi rekami (chociaz zamierzalem ). Czemu modra nie bylo Cie w tawernie?
-
bylo zajebiscie...
kupilem pajaczki, poznalem nowe osoby, spotkalem sie z tymi ktorych poznalem wczesniej...
po prostu zajebiscie...
Morda, Mikka.... czekam na fotki )))
-
Chciałbym dodac że praktycznie każdy wystawca który był na 1`szej i 2`giej giełdzie chciał przynajmniej o stolik lub nawet dwa stoiki więcej... sala jaka jest każdy widział - raczej niewielka, do tego wszyscy chcieli te same miejsca które mieli na poprzedniej giełdzie, więc upchanie nowych wystawców w tym i Czechów na głównej sali było raczej niewykonalne, jedynym wyjściem jest zmiana sali. Jeśli jednak następna giełda odbędzie się tam gdzie trzy pierwsze to każdy "nowy" wystawca będzie musiał pogodzić się z tym że wyląduje niestety na małej sali pachnącej bufetem o której nikt nic nie wie )))))
-
Foty wyszły średnio (mam antytalent). Najlepiej wyszły foty stoisk
Nie doszliśmy jakoś do Tawerny. Ja byłem juz padnięty. Spotkamy sie za niedługo na jakimś piwku w centrum
-
Jezeli będzie się szykowało jakieś spotkanie w Katowicach przy piwku to dajcie znac, z checią się wybiore. =P:P
-
mordka napisz kiedy masz czas na spotkanie to sobie razem z diabolem i azmo walniemy piffko ;D
-
To napiszcie mi na gg, jezeli chcecie to z checia sie przylacze na piwo :]]]
-
Rammstein, pewnie ze chcemy ;] . Ale chce Ci sie z trzebini do katowic na piwo przyjezdzac? ;P .
-
Byloby super jakbys przyjechal ;D
Uprawnienia umieszczania postów