-
Re: I JAK TAM PO GIEŁDZIE:)
Heheheh, "jak na pierwszy raz" :PPP Jak myślisz, dlaczego nazywa się to III Międzynarodowa Giełda Gadów i Płazów?? To już była trzecia ))
Co do sal to może racja, że trochę biednie wypadło z wyrzuceniem Czechów do bufetu (choć nie wszystkich, ale zawsze głupio to wygląda), no i to nieporozumienie ze stolikami, ale mnie to nie dotknęło więc nie narzekam.
-
a włsnie przyjechałem z giełdy
OCENA 6+ Z TYCH 3 NAJLEPSZA BYŁA WŁASNIE TA UKŁON W STRONE ORGANIZATORA
co do 2 sali to nie ma co przezywać raptem 3-4 stoliki czesi mieli kable grzewcze po 40 zł termometry.... kamele po 130zł i motyle w gablotach .
BYŁ ZNAK W KTÓRA STRONE DO GIEŁDY WISIAŁA KARTKA.
POZDRAWIAM ALL I DO ZOBACZENIA NA NASTEPNEJ
-
czesc
a skoro mowa o następnej to moze ktoś zna date ?
-
-
Po giełdzie ?? No spodziewałem się niższych cen, ale ja jakto ja i coś wybrałem: Achatina achatina, smithi, klaasi <- dla znajomych i dla mnie rosea. Mało kupiłem bo sam dojazd z częstochowy kosztował mnie ok 40 zł :/ A $ brak....
-
Mała sala może byłą oznakowana... ale jeżeli ktoś był wcześniej już w Świętochłowicach (np.ja) na giełdzie to napewno jak automat strzelał na dużą salę i nie patrzył co dookoła tylko szedł przed siebie.......
-
Kromms ==> Trzeba patrzeć gdzie się idzie, bo jak nie będziesz używał patrzałek to daleko nie zaj(e)dziesz. Oznakowanie było wystarczające, co nie zmienia faktu, że ewidentnie dyskryminowano naszych południowych sąsiadów i sprzedawców, którzy nie mieli znajomości.
-
sorki, chodziło o mój udział na giełdzie, który odbywał sie po raz pierwszy ;-)
-
Patrzyłem gdzie ide.... szedłem na giełdę tak jak w marcu... (w marcu się rozglądałem wszędzie co i jak) teraz automatycznie bo nikt nie mowił że będą wprowadzone jakieś nowosci jak druga sala :|
powinno być już na forum napisane...
-
ja wystawialem toke i legwana zielonego na drugiej sali a sprzedalem tylko terra w ktorym byl legwan:P a kupilem sobie P.cambridgei L9 i L4 P. murinusa L8 L. parachybana L5 Gekona egipskiegoskorpiona i 2 rzekotki zabie jestem heppy:P i jeszcze muszke owocowke:P
Uprawnienia umieszczania postów