-
Re: 7 spotkanie terrarystów z 3 miasta
"Akurat spotkanie wypada w tedy kiedy bedzie giełda w swietochowicach ale nikomu z moich znajomych (terrarystów) niechce sie tam jechać ( tak daleko ). A wiec zapraszam na spotkanie terrarystów z 3 miasta . Bedzie bardzo sympatycznie jak zawsze ".........hmmmm, pozwolisz Daniels, ze nie bede tego komentować, bo jednak kilka osób jedzie...... ja sie z tego wycofuje, bez Mirasska i Hariego.....
Do zobaczenia w edycji posesyjnej...paps.
-
Dawid Grams (daniels)
Guest
fajnie z powodu 2 osób mam odwoływać spotkanie no dobra ale hciałem powiedzieć że hari miał byc na spotkaniu głupie plotki niektórzy wymyslaja. Skoro tak to przełożymy spotkanie na kiedy ińdziej
-
Co do głupich plotek: szpital Redłowski, budynek nr9, pierwsze pietro, pokoj115- ucieszy sie z odwiedzin.....argh.....i zbastuj!!
Ja doliczyłam sie juz sześciorga ludzi, ktorych nie bedzie...
-
Dawid Grams (daniels)
Guest
oj fucken jak ja sie teraz czuje jutro wpadam do hariego sorka nieczytalem uwaznie co z Harim sie dzieje Teraz mam wyzuty sumienia bezmylny daniels przelozymy spotkanie bardzo przepraszam za te idotyzmy zwiazane z tym posem a Hari moze sie ucieszyc jutro bardzo wszystkich przepraszam
-
No to najpierw czytaj... uwaznie czytaj, a potem oskarzaj kogos o lgarstwo, co?!
Bo wiesz, nie wszyscy moga byc tak wyozumiali jak ja!
A ze Ci glupio...hmm, to bardzo dobrze smiem twierdzic.
Czyli rozumiem, ze spotkane zostalo definitywnie przelozone na termin blizej nieokreslony, tak?
No to fajnie
Ps. Mirasku, jak mogles podejrzewac mnie o ironie pod Twoim adresem, co?
Pozdrawiam.
Uprawnienia umieszczania postów