-
Dawid Grams (daniels)
Guest
7 spotkanie terrarystów z 3 miasta
Z tego co wiem to kilka osub jedzie na giedłe do swietochowic a wiec żebyśmy my ludzie z nad morza tez mieli taki fajny dzień organizuje 7 spotkanie W sobote 12.06.04 o godz 14-15 do godz "X" w Sopocie w pubie
Koliba (idac deptakiem wzdluz plazy w kierunku Gdyni goralska
chata) odbedzie sie spotkanie tarrarystow. Wiecej informacji jak trafic i itp. pisać na maila danniels@o2.pl lub na 6543409 gg.
Akurat spotkanie wypada w tedy kiedy bedzie giełda w swietochowicach ale nikomu z moich znajomych (terrarystów) niechce sie tam jechać ( tak daleko ). A wiec zapraszam na spotkanie terrarystów z 3 miasta . Bedzie bardzo sympatycznie jak zawsze
-
Re: 7 spotkanie terrarystów z 3 miasta
Dziekuje dawidku za specjalna date dla mnie :****
====== NO COMMENT======
-
Ja może przyjde, tylko, że ja tam nikogo nie znam... Wy tacy DUZI (16 - 20 lat) a ja mam tylko 13...
-
Niom, fajnie, też przyjde...bedziemy miec rezerwacje na stoliki? bo inaczej moze byc kiepsko z miejscowkami....Pozdrawiam
-
troche mało fajnie że jest dokładnie w dzień Giełdy w Świętochłowicach :-/ Nie da się tego terminu jakoś przesunąć? Bo część terrarystów z 3miasta może jechać na giełde... Np. ja, Mikka..... :-/
-
Z moich obliczen wynika, ze minelo ok.7 dni (czyli tydzien ) od umieszczenia tegoz ogloszenia, a odzew malutki....hmm, mam nadzieje, ze wiekszosc z Was juz sie umowila telefonicznie albo na GG, bo jak nie to kiepsciutko widze to spotkanie;(
Pozdrawiam
ps. Nie bedzie Miraska, to straszna tragedia, no naprawde...;(
-
"ps. Nie bedzie Miraska, to straszna tragedia, no naprawde...;("
To jest ironia, czy poważnie?
-
Zdaje mi się, że jednak ironia.... :-/
-
Mam taką propozycje-moze jednak dało by się przenieść termin tego spotkania cooo? ) No bo tak to troche do kitu- Mirasska nie bedzie, Mikki nie bedzie, Hariego też pewnie nie- w końcu biedny w szpitalu kibluje i cierpi;( I założe się, że jeszcze się okaże, że komuś nie pasuje- w końcu sesja trwa
-
Jestem zdecydowanie ZA, i taka moja mala prosba na przyszlosc - fajnie by bylo nie mieszac prywatnych rozterek z terminami spotkan....Pozdro dla zdesperowanego danielsa....NARA
Uprawnienia umieszczania postów