Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Pomocy - metalowa listwa wentylacyjna

Mieszany widok

wolas
    Guest

Pomocy - metalowa listwa wentylacyjna

Nie wiem gdzie kupić listwę wentylacyjną, taką do standardowego terra. Wszystkie sklepy obszedłem i nic. Jestem z Poznania.
    Z góry dzięki!

Re: Pomocy - metalowa listwa wentylacyjna

Poszukaj w opuszczonych jednostkach wojskowych ... hehe, ostatnio spacerowałem z pieskiem i znalazłem aluminową płytę z dziurkami w sam raz do wentylacji w terrarium, miała ok 1x1 m ;o)
    A tak poważnie poszukaj w marketach budowlanych i innych sklepach tego typu, powinieneś znaleźć.

Pozdrawiam
    Leny

tez jestem z Poznania i naszukalem sie takiej listwy
    jedyne co znalazlem to podluzne kratki wentylacyjne w castoramie. nie pamietam po ile - ale byly drogie wiec zrezygnowalem z nich. duzo tansza jest siatka (plastikowa lub metalowa) - trzeba tylko pomyslec jak zamontowac ale nie jest to wielki problem.

pozdrawiam

zajrzyj http://www.biofil.pl/biofiles.php?d=polecamy&jezyk=pl

Blacha aluminiowa
    perforowana
    (grubość 1-1.5 mm, średnica oczek 1-1.5 mm)
    na wentylację do terrarium
    CENA: 20 zł / pasek 4x200 cm
    25zł pasek 5x200cm

35zł pasek 8x200cm

(możliwosć zamówienia blachy na wymiar - 250 zł/m2)

Dokladnie, tez chcialem powiedziec ze w biofilu Nie wiem jak w poznaniu ale w Obi widzialem takie paski ale cholernie drogo

wolas
    Guest

dzięki za biofila!!!

naimaD
    Guest

Ja tez sie zastanawiałem nad siatkami alum! w castoramie ale takie metrowe sa po 80 złociszy!za drogo!!! ja kupiłem zwyczajaną siatke z tworzywa np:do gładzi!pomalowałem ją na czarno za pomoca pinesek-- przymocowałem - pomalowałem i calośc jest luks!!tanio!i dobrze! boczną wentylacje mam aluminiową tez jest oki

A ja kupiłem w "Leroy Merlin" na dzialem metalowym. Trzeba pytać o blachę perforowaną, bo jak ja się pytałem czy nie mają kratek, lub siatek metalowych to mówili, że nie ma. Na stoisku z blachą perforowaną znalazłem kratki metalowe o różnym rozstawie dziurek (mniejsze i większe) były też w różnych wielkościach, a nawet kolorach, więc jak masz w pobliżu taki market to zapytaj napewno coś znajdziesz. W Castoramie jak byłem to tam mieli tylko blachę perforowaną i w dodatku w rozmiarze 1mx1m, z tak wielkiej wentylacji nie planowałem zrobić Powodzenia w budowie.

naimaD
    Guest

Salem 1.0 dla ciebie !!heheheh)))))) ale bedzie remis !tuż tuż!
    a wiesz co potem dogrywka!!hehehe
    Pozdrowienia z Dąbrowy Górniczej!

Uprawnienia umieszczania postów