-
Poznań i okolice
Niedaleko Śremu, 60km pod Poznaniem, jest naprawdę fajowa harcówka. I żeby nie owijać w bawełnę to przechodze do rzeczy. Chciałbym zorganizować tam spotkanie terrarystyczne, harcówka położona jest na skraju lasu, oprocz wymiany doswiadczen i moze zwierzakow, zorganizowali bysmy 3 wyprawy do lasu, 1 entomologiczna, 1 po artykuly do terrarium i moze jedna ornitologiczna(to zalezy czy znajda sie milosnicy ptactwa). Wieczorem ognisko, zarcieMoze Foxtrott by nam pogral na gitarce? Pograsz? No i kazdy kto umie to robic tez. Rano(5.00) wypad na ambone mysliwska-dobry moment do robienia zdjec. Caly koszt noclegu i jedzenia to okolo 30zł(co natomiast zalezy od liczby uczestnikow). To taki ogolny zarys tego spotkania, wszelkie pomysl, propozycje mile widziane. Narazie chcialbym sie zornientowac kto ewentualnie pisal by sie na to...
-
Re: Poznań i okolice
Przyjdz w sobote na nasze spotkanie do Zoo, to pogadamy. Mysle, ze byliby chętni. Planowalismy wyjazdy np. do ogrodów holenderskich, ale calosc, nawet z darmowymi wejsciami, okazala sie za droga. Ale takie male spotkanko w lesniczowce - czemu nie, mozna przemyslec. Byles juz tam??
Natalia
-
Ja bym się pisał na ten zjazd pod poznaniem.
-
JA sie na to pisze z dziewczyną czyli razem sztuk 2 może jeszcze wezme szfagra z siostrą to będzie sztuk 4 !będe też na 80% w sobote w zoo
pozdro grejfrut
-
Ok, dzieki ze napisaliscie. Bylem juz tam 3 razy i zawsze mi sie podobalo. Bede tez w starym zoo to moze opisalbym to dolkadniej, jak narazie mamy 8 osob, jesli beda wszyscy ktorych chce wziasc Fred...
czekam na dalsze posty
-
jestem tylko ciekaw czy dojazd będzie na własną rękę czy będzie jakiś organizowany???
-
Nie wiem tego jeszcze, ale jutro wam powiem
-
kiedy to?
ja sie wstepnie pisze ... aby poznac terrarystow z poznania
-
Sory ze nic ostatnio nie pisalem ale mi sie rozwalila moja neostrada:/. Widze ze coraz wiecej chetnych, napiszcie co byscie chcieli wiedziec o tym miejscu, itd. to bede odpowiadal, a potem zaczniemy organizowac(?)
-
wiem gdzie poznań i gdzie śrem wszystko zależne od daty spotkania.
Uprawnienia umieszczania postów