-
Poznań 15.05.2004
No więc spotykamy się w przyszłą sobotę, czyli 15 maja, tradycyjnie o 16 pod kasami Starego Zoo. Zapraszam starych bywalców i nowych tym bardziej
Pozdrawiam
Natalia
-
Re: Poznań 15.05.2004
chetnie bym przybyl ale te terminy takie wymyslacie ze hej :/
-
Od października dzien (sobota) i godzina spotkania są te same. Nie da się zadowolic wszystkich. Gdybyśmy ustalali terminy na przykład tu na forum, to pojawiałoby sie za kazdym razem kilkadziesiąt postów, bo każdemu pasuje inaczej. Mala doza autorytaryzmu wychodzi tym spotkaniom tylko na dobre
Pozdrawiam
natalia
-
No w końcu. Stęskniłem się za Wami
-
Według mnie to trochę głupio tam przyjść. Wy się tam znacie i nowa osoba będzie się czuła głupio i nieswojo. A poza tym co wy na tych spotkaniach robicie?? Wchodzicie do tego ZOO czy co??
-
Cóż, na początku nikt się nie znał, taki urok tego typu inicjatyw. I pewnie rzeczywiście w takich sytuacjach ktoś nowy czuje się nieswojo, to przecież najzupełniej normalna ludzka reakcja.
Jeśli chodzi o to, co robimy, to "wchodzimy do tego Zoo", gdzie dzięki uprzejmości jego pracowników mamy pomieszczenie, gdzie możemy się rozgościć. No i gadamy, czasem ktoś przygotuje jakiś temat, a czasem nie, wymieniamy się doświadczeniami, jemy jakieś przyniesione słodycze - nic wielkiego, ale jest sympatycznie
Pozdrawiam
Natalia
PS Jeronimo, czy to Ty proponowałeś kiedyś mały konkurs fotograficzny? Tak sobie pomyślałam, że może warto by go zrobić Tylko trzebna wpaść na jakąś odjechaną nagrodę
-
-
Ehhh, szkoda, że mi nie pasuje. Już kilka razy się przymierzałem, żeby przyjść. Na kiedy planujecie następne spotkanie?
-
Pewnie za dwa tygodnie od 15 maja. Jesli nic sie nie zmieni i jesli w kncu nie zdecydujemy sie isc na spacer do Nowego Zoo
Natalia
-
Hejo. Chetnie bym wpadl na spotkanie. Mam nadzieje ze nie będe dyskryminowany z powodu mojego wieku:P. Co do wystawy fotograficznej to czy maja to byc zdjecia z zoo czy zdjecia dzikiej przyrody? Sam fotografuje(czarno bialo), i wywoluje.
Uprawnienia umieszczania postów