Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Poznań 15.05.2004

Mieszany widok

Poznań 15.05.2004

No więc spotykamy się w przyszłą sobotę, czyli 15 maja, tradycyjnie o 16 pod kasami Starego Zoo. Zapraszam starych bywalców i nowych tym bardziej

Pozdrawiam
    Natalia

Re: Poznań 15.05.2004

chetnie bym przybyl ale te terminy takie wymyslacie ze hej :/

Od października dzien (sobota) i godzina spotkania są te same. Nie da się zadowolic wszystkich. Gdybyśmy ustalali terminy na przykład tu na forum, to pojawiałoby sie za kazdym razem kilkadziesiąt postów, bo każdemu pasuje inaczej. Mala doza autorytaryzmu wychodzi tym spotkaniom tylko na dobre

Pozdrawiam
    natalia

No w końcu. Stęskniłem się za Wami

Deathscythe
    Guest

Według mnie to trochę głupio tam przyjść. Wy się tam znacie i nowa osoba będzie się czuła głupio i nieswojo. A poza tym co wy na tych spotkaniach robicie?? Wchodzicie do tego ZOO czy co??

Cóż, na początku nikt się nie znał, taki urok tego typu inicjatyw. I pewnie rzeczywiście w takich sytuacjach ktoś nowy czuje się nieswojo, to przecież najzupełniej normalna ludzka reakcja.
    Jeśli chodzi o to, co robimy, to "wchodzimy do tego Zoo", gdzie dzięki uprzejmości jego pracowników mamy pomieszczenie, gdzie możemy się rozgościć. No i gadamy, czasem ktoś przygotuje jakiś temat, a czasem nie, wymieniamy się doświadczeniami, jemy jakieś przyniesione słodycze - nic wielkiego, ale jest sympatycznie

Pozdrawiam
    Natalia

PS Jeronimo, czy to Ty proponowałeś kiedyś mały konkurs fotograficzny? Tak sobie pomyślałam, że może warto by go zrobić Tylko trzebna wpaść na jakąś odjechaną nagrodę

Aleksander napisał(a):
    > PS Jeronimo, czy to Ty proponowałeś kiedyś mały konkurs
    > fotograficzny? Tak sobie pomyślałam, że może warto by go
    > zrobić Tylko trzebna wpaść na jakąś odjechaną nagrodę

sam pomysl padl chyba nawet od Pani Grazyny. Ja jestem jak najbardziej za...
    Byla nawet mowa ze moze by jakas mala wystawa (tj. gablote czy cos) zrobic ze zdjeciami w Zoo ... no ale to byly takie luzne rozmowy.

BTW.
    Co tam sie ciekawego dzialo na 130lecie? kurcze nie moglem byc

Ehhh, szkoda, że mi nie pasuje. Już kilka razy się przymierzałem, żeby przyjść. Na kiedy planujecie następne spotkanie?

Pewnie za dwa tygodnie od 15 maja. Jesli nic sie nie zmieni i jesli w kncu nie zdecydujemy sie isc na spacer do Nowego Zoo

Natalia

Hejo. Chetnie bym wpadl na spotkanie. Mam nadzieje ze nie będe dyskryminowany z powodu mojego wieku:P. Co do wystawy fotograficznej to czy maja to byc zdjecia z zoo czy zdjecia dzikiej przyrody? Sam fotografuje(czarno bialo), i wywoluje.

Uprawnienia umieszczania postów