-
z Łodzi do Świętochłowic zabierze mnie ktoś??? pomóżcie!
Jestem z Łodzi i mam wielka prośbe do terrarystów z Łodzi któży jadą na giełdę do Świętochłowic czy mógł bym się z kimś zabrać. Proszę jeśli ktos będzie miał wolne miejsce niech mi da wcześniej znać to sie dogadamy!!!!!!!!!!!!!
-
Re: z Łodzi do Świętochłowic zabierze mnie ktoś??? pomóżcie!
ja tez jestem z lodzi (prawie, z konstantynowa) i chetnie bym sie zabral jesli ktos by sie zgodzil mnie wziac-znajdzie sie ktos taki??
-
to w takim razie jest nas dwuch!!!!ja jestem z retkini całkiem blisko ciebie, i mamy ten sam problem nie mamy jak dojechać do Świętochłowic. A więc musimy razem coś wykąbinować. Co ty na to???Masz może jakichś znajomych terrarystów z Łodzi i okolic którzy mają samochód i by tam pojechali gdybyśmy się dorzucili na wache???
-
nisetety nie. A co hodujesz? moze sie spotkamy? ja moge na retkinie rowerem dojechac a wiesz gdzie jest po drodze do konsantynowa cos w rdozaju baru-zajazdu itp pod nazwa "U Jaśka" ? masz gg?moj numer 1746744
-
Niestety nie wiem gdzie jest taki bar. Ja obecnie mam w chodowli dorosłą pare G. lamparcich i 3 młode 2 wczoraj się wyklóły a 1 miesiąc temu, dorosłą parke G. toke i już mi złorzuła 2 jaja, ptaszniki samice Brachypelam albopilosai cośtam platus, 2 liśćce, kilkanaście patyczaków rogatych, kilka p. indyjskich, straszyki nowogwinejskie, s. indonezyjskie, s. rogatego. No i narazie tylko tyle!!! A co ty posiadasz?? Pomysł ze spotkaniem nie jest zły!! ale napewno nie w tym tygodniu. A co do Świętochłowic, to organizujemy coś???
-
-
Ja mieszkam na Wyszyńskiego koło krańcówki tramwajowej! to bliziutko Maratońskiej. Ty tamtędy jedziesz koło G.O.Ś.-u trasą autobusu 68?? tesz cześto tamtędy jerzdże!!
-
tam kolo krancowki?? wiem gdzie to moj koega mieszka niedaleko, po drugiej stronie na tamtym osiedlu, mam tam jakies 5 km
Uprawnienia umieszczania postów