-
Kraków wystawa ptaszników...
Czy był ktos może na wystawie w Krakowie na Floriańskiej 18?
Widziałem plakaciki że jest wystawa ptaszorów.
Jeśli ktoś był to jak wrażenia (duzo pajakow? jaka cena wejscia, czy jest tam mini giełda itp)
Pozdroofki dla wszystkich
-
Re: Kraków wystawa ptaszników...
cena biletu ulgowego to 5zł. co do samej wystawy to ma ładną oprawe a reszta to w miare wporzatku tylko że co to za frajda ogladac wystawe jak już sie widziało nei raz takie okazy jak są tam prezentowane.... acha i nie ma tam żadnej tarantuli jak sugeruje plakat nie ma żadnej mini giełdy...
ogulnei rzecz biorąc to można sie na ta wystawe pofatygować :>
-
czyli z tego co widze to warto tam wejsc tylko przechodzac przez przypadek na spacer...
dzieki za info
a juz myslalem ze cos fajnego........
a do tarantuli z plakatu nie ma sie co czepiac spoleczenstwo sie nie zna a to "chłyt materkindowy"
-
YasieQ jest tam fajnie, oplaca sie isc, moze i wiekszosc gatunkow ptasznikow bedących tam mamy w domu lub widzielismy juz kiedys, ale jest tam to wszystko razem, porozmieszczane w dosyc duzych terrariach i poczatkujacy hodowca powinien byc zadowolony. Klimat nadaje wszystkiemu piwnica w ktorej jest zrobiona wystawa.
Polecam rowniez wystawe Gadow i plazow na ul. Krowoderskiej 21
pozdrawiam
-
-
veni vidi i zadowolonym
wybralem sie i nawet mi sie podobalo
skorpiony jakies niemraw byly i skolopendra natomiast ptaszniki calkiem ladniutkie niektore...
wprawdzie spinifer nie byl czystym spiniferem tylko ciemniejszym, i akurat jak ja bylem to avicularie i irmina sie pochowaly ale i tak bylo fajnie. bardzo mi sie podobal filmik ten wyswietlany na monitorze bo przynajmniej pierwszy raz zobaczylem porzadnie pokazna kopulacje i stopniowy rozwoj kokonu (jeszcze nei rozmnazalem)
generalnie nawet jak ktos ma do czynienia z ptasznikami to chyba warto wejsc i spojrzec... fkoncu to tylko 5 zyli...
-
-
chyba ktos mi podkradł słowa...... nie ładnie nie ladnie......
Uprawnienia umieszczania postów