Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Kraków wystawa ptaszników...

Mieszany widok

Kraków wystawa ptaszników...

Czy był ktos może na wystawie w Krakowie na Floriańskiej 18?
    Widziałem plakaciki że jest wystawa ptaszorów.
    Jeśli ktoś był to jak wrażenia (duzo pajakow? jaka cena wejscia, czy jest tam mini giełda itp)
    Pozdroofki dla wszystkich

Re: Kraków wystawa ptaszników...

cena biletu ulgowego to 5zł. co do samej wystawy to ma ładną oprawe a reszta to w miare wporzatku tylko że co to za frajda ogladac wystawe jak już sie widziało nei raz takie okazy jak są tam prezentowane.... acha i nie ma tam żadnej tarantuli jak sugeruje plakat nie ma żadnej mini giełdy...

ogulnei rzecz biorąc to można sie na ta wystawe pofatygować :>

czyli z tego co widze to warto tam wejsc tylko przechodzac przez przypadek na spacer...
    dzieki za info
    a juz myslalem ze cos fajnego........

a do tarantuli z plakatu nie ma sie co czepiac spoleczenstwo sie nie zna a to "chłyt materkindowy"

YasieQ jest tam fajnie, oplaca sie isc, moze i wiekszosc gatunkow ptasznikow bedących tam mamy w domu lub widzielismy juz kiedys, ale jest tam to wszystko razem, porozmieszczane w dosyc duzych terrariach i poczatkujacy hodowca powinien byc zadowolony. Klimat nadaje wszystkiemu piwnica w ktorej jest zrobiona wystawa.
    Polecam rowniez wystawe Gadow i plazow na ul. Krowoderskiej 21
    pozdrawiam

Musze się wybrać, bo mam pod nosem, jutro pewnie pójdę pewnie ładnie terra wykonane, a na pajączkach się nie znam więc jak dla mnie to będzie cudo )

Pozdrawiam
    ----------------
    Jurto może fotki z tej wystawy umieszczę )

veni vidi i zadowolonym
    wybralem sie i nawet mi sie podobalo
    skorpiony jakies niemraw byly i skolopendra natomiast ptaszniki calkiem ladniutkie niektore...
    wprawdzie spinifer nie byl czystym spiniferem tylko ciemniejszym, i akurat jak ja bylem to avicularie i irmina sie pochowaly ale i tak bylo fajnie. bardzo mi sie podobal filmik ten wyswietlany na monitorze bo przynajmniej pierwszy raz zobaczylem porzadnie pokazna kopulacje i stopniowy rozwoj kokonu (jeszcze nei rozmnazalem)
    generalnie nawet jak ktos ma do czynienia z ptasznikami to chyba warto wejsc i spojrzec... fkoncu to tylko 5 zyli...

Siemka, mam 52 zdjęcia z wystawy ... ale umieszczę je dopiero jak będzie można załączać ... bo innaczej nie chce mi się tym bawić ) Dzisiaj byłem .. spoko wystawa, fajny styl bo w piwnicy ... lepiej to trafić nie mogli .. ale jedna żecz która mi się nie podobało to te żarówki w terra, strasznie raziły po oczach i dużo zdjęć przez nie nie wyszlo ( ale poza tym wystawa super )

Pozdrawiam
    ----------------
    Igunana iguana
    Pyszczaki (j.Malawi)

chyba ktos mi podkradł słowa...... nie ładnie nie ladnie......

Uprawnienia umieszczania postów