-
KRAKÓW - wiosenne zalewanie Zoophobasa
Ludziska
Piątek 23 kwiecień o 19,30 spotkajmy się pod wystawą Wieśka =- stamtąd przemarsz do knajpy (jeszcze nie wiadomo jakiej
-
Re: KRAKÓW - wiosenne zalewanie Zoophobasa
kuszaca propozycje, zobacze jak będe miał z czasem, wkoncu to ledwo 1,5 h pociągiem
-
Chętnie bym wpadł i przy okazji zwiedził wystawę Wieśka ale niestety już bardzo mało czasu zostało do matury.....
-
Jak to "nie wiadomo do jakiej"? -....najblizszej ;-))) Proponujesz poprawke z ubiegłego roku? Ja wytrzymam, ale nie wiem czy moja żona też? :-)))
Pozdrawiam
-
Drogi Sułku jak tylko będziemy mogli to się pojawimy-proponujemy Kazimierz bo ostatnio bardzo nam się podobało .
Pozdrawiamy
Dorota i Witek
-
CAFFE SUKIENNICE
propozycja lokalu o ktorym rozmawialismy wczoraj wieczoram z Lukaszem (SUŁKIEM) to Caffe Sukiennice w budynku sukiennic na plycie rynku glownego od strony ratusza i skarbonki. Jest to lokal w ktorym w piatek nie odbywa sie zadna dyskoteka ani glosna impreza czyli nie bedzie obawy ze siedzac w odleglosci 1 metra od siebie nikt sie nie bedzie slyszal !! :P Jedynym obostrzeniem jest wiek .... normalnie lokal jest od 21 lat ale w drodze wyjatku moga przymknac oko na 18 ale to jest juz bariera nie do przeskoczenia.(no chyba ze ktos w wieku 16 lat wyglada na 25:P:P ) W zwiazku z potrzeba rezerwacji okreslonej liczby miejsc prosilbym o potwierdzenie obecnosci u Lukasza ( SUŁEK ) Pozdrawiam
-
Re: CAFFE SUKIENNICE
aaaaaaaaaaa oczywiscie wstep BEZPLATNY !!!!!!!
-
Wiesiek
żony terrarystów należą do najwytrzymalszych....
(podobnie jak ich pupile)
-
kurcze a do jakich godzin planowana jest ta impreza, bo musze sobie jakis ostatni pogciąg do katowic w planie znaleść ;-)
-
rownież napewno bedziemy zwartą grupa.
pozdrawiamy
Uprawnienia umieszczania postów