Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: CZAS WZIĄŚĆ SIĘ DO ROBOTY !!!!!!!!!!!!!

Mieszany widok

WujekWielkieWu
    Guest

CZAS WZIĄŚĆ SIĘ DO ROBOTY !!!!!!!!!!!!!

SIEMA WSZYSTKIM !!!!!!!!!!!

apeluje po raz 2 o pomoc w organizacji giełdy terrarystycznej w SZCZECINIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! prosze niech zgłoszą się osoby które są wstępnie zainteresowane tą imprezą nr gg 5409672 lub na 2620709 lub 8449838 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! może to będzie wystawa >??????????

zapomniałem dodać CZY WOGÓLE SĄ CHĘTNI NA TĄ IMPREZE ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????

pozdrawiam WWW

Nook
    Guest

Re: CZAS WZIĄŚĆ SIĘ DO ROBOTY !!!!!!!!!!!!!

jak patrzyłem to ze szczecina w spisie nie ma zbyt wielu terrarystów to przekłada się zapewne na brak odpowiedzi. Może napisz do ludzi ze szczecina i okolic na priv o tym?

proponuje zrobic giełde w suwałkach bądz w bieszczadach. pozdro ziomal.

nie!!! na pewno nie tak daleko. czemu nie może się odbyć spotkanie np. nad jeziorem w Łagowie. raz jush było, więc dlaczego nie może sie odbyć po raz 2

WujekWielkieWu
    Guest

boshe boshe

nie to nie pisze do zainteresowanych.Muszę trochę poszumieć na forum żeby pare osób ZAINTERESOWANYCH SIĘ O TYM DOWIEDZIAŁO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

POZDRAWIAM (NO COMMENT)CZŁOWIEK NIE INTELIGENTNY NIE MOŻE MNIE OBRAZIĆ

wUJASZEK wIELKIE wU

eee no bez przesady, szczecin od suwalek jednak tyci tyci sie rozni trzeba sie na spokojnie zorientowac, jesli bedize choc troche zainteresowanych to mozna jakas wystawe na poczatek zorganizowac, to juz zawsze cos, jesli szczecin to terrarystyczna dziura to trzeba probowac to zmienic, a nei poddawac sie. chocia zto fakt ze poza malymi wyjatkami ludzie ze szcz sa jacys malo aktywni :-/
    pozdrawiam!!

a wpadl mi do glowy wlasnie taki pomysl, najprostszy z mozliwych ale takie wpadaja do glowy najtrudniej:P najpierw zanim zorganizuje sie jakakolwiek gielde czy wystawe trzebaby przygotowac pod nia grunt w naszym zapomnianym miescie bo inaczej to bedzie niewypal -> proponuje kilka miesiecy intensywnego szerzenia terrarystyki (szczegoly do wymyslenia i omowienia) to bedzie na poczatek lepsze bo co komu da informacja ze bedzie gielda terrarystyczna kiedy wiekszosc ludzi nie wie nawet zbytnio co to jest?

gielda moglaby byc ukoronowaniem lub wyzszym stopniem takiej akcji. budowe trzeba zaczynac od fundamentow, ze sie tak wyraze:P

dluzej to potrwa, ale tez bedzie bardziej efektywne i moze zmienic losy szczecinana dluzej niz na jeden dzien kiedy to bedzie gielda, a potem...glucho tak jak jest teraz.

zgadzam sie z Natkas (co juz na spotkaniu na zywo mowilam. dobrze jest zachecac ludzi do wspolpracy, ale nie warto walic chyba odrazu "z grubej rury":] najpierw niech ludzie poznaja znaczenie terrarystyki, ocenia je (oczywiscie niech ocenia pozytywnie - to bedzie wiecej szczecinskich hodowcow zwierzat terraryjnych;P) i moze uda nam sie utworzyc kolko ludzi zainteresowanych powyzszym tematem, byc moze jakis Szczecinski Zwiazek Terrarystow..?heh..narazie to sa marzenia. uwazam ze trzeba powoli, spokojnie a beda byc moze rezultaty na dluzsza mete)) taka mam nadzieje.

taka MAMY nadzieje no na razie nasze ustalenia sa dosc jasne i wzielismy sie do roboty, na nastepnym spotkaniu bedzie juz wiecej osob, wiec czekajcie na rozwoj wydarzen w szczecinie;P

WujekWielkieWu
    Guest

JAK TO MOWIA NADZIEJA MATKĄ GŁUPICH ALE JA TEŻ JĄ MAM I MOŻE DO JESIENI DAMY RADE RAZEM Z LOJALNYM SKŁADEM DAMY RADE WSZYSCY TU DAMY RADE NO TO CÓŻ DO ZOBACZENIA W ŚRODĘ . PAPAPA

Uprawnienia umieszczania postów