Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 43

Wątek: III OGGiP Świętochłowice

rafnoe
    Guest

Re: III OGGiP Świętochłowice

TERMIN GIELDY IDEALNY.WPADNIEMY Z GYRUSEM.POZDRAWIAMY

Może i ja sie wybiore.Tylko trzeba kase na paliwo i zwierzaki uzbierać:P

6 stolików proszę

ja tez bede. musze tylko uzbierac troche kasy i kupie sobie jakies nowe wezyki
    moze by tym razem zrobic taka ofetre, co kto bedzie mial i mniej wiecej po ile...

ale pewnie i tak niewypali a tak to bylo by latwiej zaplanowac wydatki

pozdro

Dodi
    Guest

Dla mnie osobiście też bo 19 mam urodziny ,za dużo by było tego dobrego naraz !
    Pozdrawiam
    Witold Plucik

wezyki zgadzam się z tobą przydało by się takie coś bo bierzesz pieniążki tylko na to co planujesz a tam chciałbym jeszcze cioś kupić więc niewiadomo ile kaski trzeb auzbierac może hodowcy napiszą co będą mnieli i mnie wiecej za ile

ja bede na bank z ekipa z zabrza dobrze by bylo gdyby si epojawily oferty, bo wiadomo na co sie nastawic, ceny przeciez wiadomo ze ulegna zmianie ;-)

Ja myśle że taka oferta jest zbędna bo: 1) i tak pewnie pomysł nie wypali i albo bedzie co innego albo to co miało być nie będzie ) 2) po co sobie psuć niespodzianke ? 3) bierzesz kase na to co CHCIAŁBYŚ kupić i liczysz, że akurat będzie

DeXiu ale zazwyczaj do domu sie niewraca z tym co się chciało kupic tylko z czymś innym

Wlasnie ja tak mialem w przypadku kazdej gieldy pozatym nie mowie aby to byla jakas na 100% pewna oferta tylko mniej wiecej i wiem ze nie tylko mnie by to ucieszylo ale innych tez (i moze ciebie tez ).

Uprawnienia umieszczania postów