Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: zróbmy ZLOT W CZĘSTOCHOWIE

Mieszany widok

chrzanu
    Guest

zróbmy ZLOT W CZĘSTOCHOWIE

Poszukuję ok. 2 osób które razem ze mną porozwieszałyby jakieś informacje w sklepach zoologicznych i miejscach tp. Czy pomógłbyś(a) w organizowaniu ze mną takiego zlotu. Date spotkania przewiduje ok. za 1 miesiąc.
    Taki e-amil wysłałem do paru osób. Odpisz jak najszybciej. może być gg: 1691172

chrzanu
    Guest

Re: zróbmy ZLOT W CZĘSTOCHOWIE

Proponowana data i godzina spotkania osób które chcą pomóc w organizowaniu to: 17.04.04 (sobota) godz: 13-13:30 - PLAC BIEGAŃSKIEGO !!!!

Rety chrzanu aleś się napalił. W dziale Handel też żeś przywalił posta. Za niedługo Częstochowa bedzie polską Mekką terrarystyki )

hehehe, Dexiu i dobrze, u nas jeszcze chyba spotkania terrarystów nie było a mamy niezłe zaplecze :] kilka dobrych terrarystycznych sklepow i 40 terrarystów w spisie :]

chrzanu
    Guest

No to niech będzie tą mekką...;] Kiedyś w końcu trzeba coś zorganizować. A napaliłem się bo w końcu ktoś musi to wziąć w swoje ręce... :P

z doświadczenia ci powiem że godzine wybrałeś taką sobie, cześć ludzi pracuje w soboty

a ja przyjde chyba porozwieszac te urlotki mieszkam na polnocy to porozwieszam po slupach u weterynarzy w sklepach zoo i na przystankach

chrzanu
    Guest

Zapraszam.

Uprawnienia umieszczania postów