-
Poznań - spacer do Nowego Zoo
Nasze kolejne spotkanie chcemy zorganizowac w formie spaceru do Nowego Zoo. Jeszcze nie wiem, czy odbędzie się za dwa tygodnie, czy za trzy (p. Grazyna i Wioletta muszą mieć dzien bez dyżuru). Dam tutaj znać jakies kilka dni wcześniej!
Pozdrawiam
Natalia
-
Re: Poznań - spacer do Nowego Zoo
Eh.. Natalia dostalaś może mojego maila? Wysąłłem chyba ze trzy dni temu i nic. Pewnie nie doszło więc jak co to napisz, wyślę drugiego.
Pozdrawiam, Piotr
-
Oj, sorry, ale jestem tak zajęta, że nawet nie odbierałam poczty) Dopiero teraz zajrzalam do własnego komputera - po pracy mam dosc wszystkiego, co w zarysie przypomina monitor)
Natalia
-
Jak dasz odpowiednio wcześnie znać to może uda mi się do Was zawitać
-
Myślę, że we wtorek albo środę będę wiedziała. Byłoby fajnie))
Natalia
-
????? zbiórka w stałym miejscu czy pod nowym ZOO ?????
Pozdro,
Damian
-
NIE W TEN WEEKEND!!!!!!! Pani Grażyna ma dyżury, więc spacer przełożony na następny tydzień. W ten weekend wszyscy od siebie odpoczywamy)
Dam znać, kiedy i jak się spotykamy. Myslę, że będzie to godzina wcześniejsza, niż zwykle i na pewno od razu pod kasami Nowego Zoo.
Pozdrawiam
Natalia
-
Apeluje o godziny ranne, wtedy jest najlepiej tzn. najprzyjmniej sie chodzi :P
Pozdrawiam, Piotr
-
Szkoda bo następny weekend raczej nie będę mógł (70% na nie). No ale jeszcze się zobaczy. A czy to pewne?
-
Myślę, że pewne. Natomiast co do godzin porannych - to pewnie umówimy się koło 11-12, ale to sie jeszcze zobaczy. Dam znać w przyszłym tygodniu, jakos koło wtorku.
Natalia
Uprawnienia umieszczania postów