Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 52

Wątek: Świętochłowice-Podsumowanie-Propozycje

Re: Świętochłowice-Podsumowanie-Propozycje

Ja nie upieram sie zeby giełda była w chorzowie (i nie narzekam!) tylko dałam taką propozycje ponieważ w naszym MDK jest dużo większa sala i nie było by takiego scisku. Blisko jest także z dworca (jest za rogiem MDK). A Świętochłowice graniczą z chorzowem więc niema gigantycznej różnicy w odległosciach.
    Jeżeli bede miała możliwosc to z pewnoscią postaram się zorganizowac taką giełde tylko ze ktoś z chorzowa mógł by mi w tym pomóc jezeli jest ktos chętny to niema sprawy dobrze znam Panią dyrekto MDK więc wszystko powinno isc głatko.

dodam cos od siebie tez ... jak dla mnie miejscowa super, wszystkie terminy tez pasuja jednak mam pare "ale" przedwszystkim malo miejsca i "to" powietrze, co do zwierzakow to bylo ich duzo i duzo ladnych okazow, ale ogolnie maly wybor w jaszczurkach (praktycznie same agamy brodate, legwany, i pare gokonow), ale bardzo mi sie podobalo i pluje sobie w brode ze nie zostalem na imprezie PO :/

No muszę przyznać, że PUMA7 ma rację. W Chorzowie jest więcej miejsca na takie spotkania i łatwiej byłoby wszystkie okazy wyeksponować, dojechać i poruszać się po sali, która jest większa. Kwestia tylko kto to poprowadzi. Puma może ty byś się zaoferowała a może ktoś inny jest chętny.

moje zdanie i tak jest tu najmniej wazne ale uwazam ze najlepszym wyjsciem jesli chodzi o nastepna gielde powinno byc jakies miasto bardziej w centralnej Polsce... sjechac na koniec polski na gielde 600km w jedna strone? male przegiecie nikt nie bedzie narzekal ze ma za daleko... 200-250km max?

a nie lepiej [rodek, koniec lipca??:P

Najlepiej zeby bylo juz po wystawieniu ocen, bo w czerwcu wiekszosc mlodych terrarystow ostro przyklada sie do nauki a ja np. jade z drugiego konca Polski i taki wypad zabiera mi juz 2 dni

Pozdrawiam, Firia

Mi sie bardzo podobalo, ale brakowalo mi jednego...
    Tym czymś jest cicho grające r a d i o, gdy słuchać muzyke chumor zawsze jest leprzy.

A wiedz postarajcie sie załatwić to na następnej giełdzie.

Pozdrawiam Pa

JA bym proponował te dwa drugie terminy pozostawić ale ten pierwszy przeunac na sam poczatek wakacji . W końcu kto by niechcciał zacząć wakacji od giełdy a pozatym na sam koniec roku szkolnego to rzeczywiście nie najlepszy pomysł

Pan Plucik organizuje to w zasadzie u siebie, i dobrze bo po co ma jechać i organizować coś np. w Warszawie. Jeśli ktoś chce zoorganizować giełdę w środku Polski to niech sam się za to zabierze a nie narzeka. Wystarczy, że załatwi lokal - hodowcy myśle, że zlecą się od razu.

Wstepny termin gieldy to 19 czerwca. Chodzilam kiedys do szkoly i wiem, ze tego dnia oceny sa juz dawno wystawione. Wiec nie rozumiem, dlaczego komus mialby z tego powodu nie pasowac termin......

A co do grajacego radia - uwazam to za kiepski pomysl... Juz i tak byl wystarczajace gwar, a jeszcze dodac do tego jakas stacje radiowa, to przesada...

Uprawnienia umieszczania postów