-
Re: Świętochłowice-Podsumowanie-Propozycje
Giełda była bardzo udana, lokal nie jest taki zły pozatym wiele osób miało by znów problem aby dotrzeć w inne miejsce. Ale stanowczo powinno sie otworzyć więcej okien to chyba też dla dobra zwierząt
-
Mam małą propozycje czy następna giełda nie mogłaby odbyc sie w chorzowie?
Chorzowski mdk ma większe pomieszczenie a pani dyrektor to przemiła osoba która napewno zgodziła by sie aby giełda obyła sie u niej.
-
Ale znów będą osoby nazekające i znów ludzie bedą sie gubić o mieście, to jest moje zdanie
-
moze byc albo w swietochlowicach albo w chorzowie albo w krakowie
mi jest obojene.
trzeba juz zaczac kase zbierac, zeby kupic cos ciekawego
czerwiec moim zdaniem jest super terminem. ale najlepiej na samym poczatku. tak jeszcze przed sesja
pozdro!!
-
Mnie sie podobalo, na nastepnych gieldach bedziemy, terminy w porzadku.
Dziekuje za wspaniala organizacje.
A tym, ktorzy chca gield w swoich miejscowosciach proponuje samemu sie wziac za organizacje, a nie narzekac. Ja jechalam 200 km w jedna strone i zyje....
Pozdrawiam.
-
bylo super, jestem za tym aby nastepne gieldy byly w swietochlowicach )
terminy suuuper
-
Bylo super, lepiej niz na poprzedniej. Czerwiec pasuje, wrzesien tez, i kazdy inny termin rowniez Czego sie nie robi dla zainteresowania ) Miejsce dobre, chociaz sala troche ciasnawa w niektorych momentach. Nie warto zmieniac lokalizacji, duzo osob juz wie gdzie dojechac i po co kombinowac...
-
Wlasnie. Nasza trojmiejska ekipa zrobila w sumie 1200km i tez nie narzekamy Szkoda tylko ze nie moglismy zostac dlugo.
-
miejsce OK terminy tesz wszystko OK TAK TRZYMAĆ choć mogłoby sie troche powiększyć lub np zwierzęta wystawiać w sali a akcesoria na zewnątrz albo w jakims innym pomieszczeniu
-
Wszystko jest super! Terminy, lokalizacja...
Oby tak dalej Dodi!!!
Uprawnienia umieszczania postów